reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

fogia spokojnie... to nie niezdecydowanie tylko szukanie najpraktycznejszego wozka!!!! ja doskonale rozumiem Ciebie.. spokojnie!
ale to tak nie w moim stylu, ja lubię podejmować decyzje tzw. po męsku, szybko i zdecydowanie.;-)

fogia a co znowu nowego zauważyyłaś w tym x-landerze? wydawało mi się, że jesteś zdecydowana już na x-landera:) co do tego vatu to może być różnie wiesz co sklep to pewnie inna opinia:) ja np się dziś dowiedziałam, żę Mutsy będzie miało nową kolorystykę ok lutego,ale.... że niestety Transportera nie ma się co spodziewać w jakiś fajnych kolorach bo raczej zostanie to co jest teraz....i bądź tu mądra:)
waham się między x-landerem a coneco kameleon. Ten co joasia kupiła. x-lander podoba mi sie bardziej ale jest ciezszy! Mieszkamy na pierwszym piętrze, to nie jest jeszcze tak źle ale cały czas liczę na to, że w przyszłym roku się przeprowadzimy do własnego mieszkania, a wtedy różnie może być. No ale ten x-lander taki fajnyyyyyyy, na allegro widziałam zestawy 3 w 1 za ok. 1500 to jeszcze dalibyśmy radę z kasą. No sama nie wiem i strasznie mnie to wkurza. Przynajmniej wiem, że z mutsy zrezygnowałam, jakiś postęp..........
A ja własnie dostałam mojego Coneco V4 chameleon. Powiem wam, że ten zielony kolor bardziej mi się podoba :) I chociaż kurier przywiózł go w kartonie to sama go złożyłam, nie mogłam się doczekać :) Do tego Pan super dobrał mi śpiworek ogólnie jestem bardzo zadowolona :)
ehhhhh, super CI. :sorry2:

fogia - a nie miałaś brac tego coneco co Joasia?
Nie ma się co za długo zastanawiać!!!! podjąć raz decyzję, kupić i jeden problem z głowy :-D
potem to już się jeździ i każdy jest zazwyczaj zadowolony z tego co ma :-D
no miałam brać tego co joasia, ale co zobaczę tego x-landera to mi zapada w głowę. Jeszcze nie kupimy, może dopiero po 15 grudnia. A do tego czasu to zmienię zdanie jeszcze pewnie 10 razy. ;-)

reklama
No prosze kolejn wózki juz maja swoich włascicieli :)...
Zróbcie fotki i pokazcie swoje pojazdy
Ja poki co za tydzien jade do kilku sklepów za ogladaniem wózka juz mam pare na oku zobaczymy czy w sklepie tez podobne dostane bo najpierw przed zakupem na allegro wolałabym obejzec na zywo
I co najwazniejsze wózek musi sie zmiescic do naszego hatchbecka :)

No prosze kolejn wózki juz maja swoich włascicieli :)...
Zróbcie fotki i pokazcie swoje pojazdy
Ja poki co za tydzien jade do kilku sklepów za ogladaniem wózka juz mam pare na oku zobaczymy czy w sklepie tez podobne dostane bo najpierw przed zakupem na allegro wolałabym obejzec na zywo
I co najwazniejsze wózek musi sie zmiescic do naszego hatchbecka :)

dlatego jedź do sklepu i poprzymierzaj do samochody...nie ma z tym problemu...a jeszcze się zapytaj czy cena jest ostateczna,bo na all widziałaś w niższej cenie. U nas we wro właśnie w sklepie nam powiedzieli, że oni dostosowują cenę aby była konkurencyjna do tej z all. Tym sposobem my kupimy wózek w sklepie za prawie 1600a na all 1500 z groszami + koszt przesyłki

moz-screenshot-7.png
przyklad_1.jpgja kupiłam taki wozeczek-tako jumper,tyle ze innego koloru

niestety zielonego nie było:( kupiłam szary z bardzo kolorowymi wstawkami.jak dojedzie do mnie do domku ,pstrykne fotkę i wkleję:-)

no to prawda, jak zobaczylam cenę to od razu kupowałam...bez zastanowienia bo oglądalośmy już ten wózek jakiś miesiąc temu i spodobał się nam. Zobaczymy jak to będzie w praktyce, czy będę zadowolona.

reklama
Do góry