F
fogia
Gość
ale to tak nie w moim stylu, ja lubię podejmować decyzje tzw. po męsku, szybko i zdecydowanie.;-)fogia spokojnie... to nie niezdecydowanie tylko szukanie najpraktycznejszego wozka!!!! ja doskonale rozumiem Ciebie.. spokojnie!
waham się między x-landerem a coneco kameleon. Ten co joasia kupiła. x-lander podoba mi sie bardziej ale jest ciezszy! Mieszkamy na pierwszym piętrze, to nie jest jeszcze tak źle ale cały czas liczę na to, że w przyszłym roku się przeprowadzimy do własnego mieszkania, a wtedy różnie może być. No ale ten x-lander taki fajnyyyyyyy, na allegro widziałam zestawy 3 w 1 za ok. 1500 to jeszcze dalibyśmy radę z kasą. No sama nie wiem i strasznie mnie to wkurza. Przynajmniej wiem, że z mutsy zrezygnowałam, jakiś postęp..........fogia a co znowu nowego zauważyyłaś w tym x-landerze? wydawało mi się, że jesteś zdecydowana już na x-landera co do tego vatu to może być różnie wiesz co sklep to pewnie inna opinia ja np się dziś dowiedziałam, żę Mutsy będzie miało nową kolorystykę ok lutego,ale.... że niestety Transportera nie ma się co spodziewać w jakiś fajnych kolorach bo raczej zostanie to co jest teraz....i bądź tu mądra
ehhhhh, super CI.A ja własnie dostałam mojego Coneco V4 chameleon. Powiem wam, że ten zielony kolor bardziej mi się podoba I chociaż kurier przywiózł go w kartonie to sama go złożyłam, nie mogłam się doczekać Do tego Pan super dobrał mi śpiworek ogólnie jestem bardzo zadowolona
no miałam brać tego co joasia, ale co zobaczę tego x-landera to mi zapada w głowę. Jeszcze nie kupimy, może dopiero po 15 grudnia. A do tego czasu to zmienię zdanie jeszcze pewnie 10 razy. ;-)fogia - a nie miałaś brac tego coneco co Joasia?
Nie ma się co za długo zastanawiać!!!! podjąć raz decyzję, kupić i jeden problem z głowy
potem to już się jeździ i każdy jest zazwyczaj zadowolony z tego co ma