reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

ale tak jak napisalam zalezy od modelu! a nie chcesz xlandera xa 4kolowego bardzo fajnie sie prowadzi a jest stabilniejzy(na moje oko)

Właśnie się zastanawiam, też nad tym 4 kołowym z tymże, tamten 3 kołowy jest lżejszy i z tego względu, chciałam go wziąć.

Ale tak jak pisze Ribi- najlepiej będzie jeszcze raz porównać ze sobą oba wózki. Niby byliśmy już je oglądać w sklepie, ale jakoś mało miejsca w nim było i nie mogłam sobie pozwolić nimi pojeździć. Jeszcze jest trochę czasu. A poza tym znalazłam ciekawa aukcje na tego 3 - kołowca i takiej dostałam zajawki na niego.

reklama
wiecie co dziewczyny, naszła mnie taka refleksja, że to naprawdę super, że możemy tutaj przedyskutować takie tematy.

ja też ciągle nie mogę się zdecydować na te wózki i praktycznie co tydzień to mam nowe pomysły.

Ribi my też zastanawiamy się nad x-landerem xa, jedyna wada-waga :-:)-(
moniaivoy trudny wybór.... i jeden i drugi mi się podoba. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dzis w sklepie testowałam mutsy i fajnie sie prowadzi i lżejszy niz x-lander. Widziałam na zywo tylko mutsy transporter a bardziej na zdjeciach mi sie podoba mutsy 4rider ale w sklepie niestety nie mieli:-(

mutsy 4ridera mam jest naprawde super leciutki jezli ma pompowane kola ... do samochodu bez poroblemu wchodzi latwy do skladanie jdnym doslownie przyciskiem naprawde polecam to u mnie tez 1 wozek i jetem bardzo zadowolona juz wyprubowalam z kolezanki coreczka jezeli chodzi o kierwanie musze porobic zdjecia i wam przeslac aha i juz kupilam mebelki teraz czekam az mi przywiezie kurier tez porobie zdjecia zeby sie pochwalic:p

Fogia ja polecam coneco toledo, sama tez taki odkupilam. I wydaje mi sie ze bedzie super. Lekko sie prowadzi, jest stabilny, fajna spacerowka, mozna polozyc na plasko, przednie kola dosyc spore i pompowane wiec bedzie latwiej w zimie. Ogolnie jestem zadowolona.

Kobitki, chcialam zapytac czy ktoras juz kupowala przez neta wozeczek x lander?

A wlasciwie chodzi mi o dobrego sprzedawce, ktory ma duzy wybor, niezłe ceny i ktorego mozna polecic.

Chcialabym x landera XA 3 w 1 a wiec gondola+spacerowka +fotelik Maxi Cosi:-)

I jeszce pytanko: czy kupujac w zestawie fotelik- jest on juz z baza, czy trzeba dokupic oddzielnie i ile to orientacyjnie kosztuje?

Dziewczyny wczoraj byłam tak pooglądać wozki i się zakochałam.

Najbardziej podoba mi się maxi cosi ale cena zabujcza....Prowadziłam je i normalnie rewelacja lekko i przyjemnie....ja jak dziecko...chciałabym go mieć. Na wekend mężus obiecał że pojedziemy je poprowadzić:-) i wtedy będziemy wiedzieli co i jak. Z drugiej strony musze mamę zabrać na przegląd wózków bo to ona jako fundatorka będzie płacić i też bym chciała żeby oceniła.

A wy myślicie że który lepszy?

http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=3967

http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=4409

Ostatnia edycja:
Ribi - obydwa wózki sa świetne :-)
Maxi-Cosi Mura mają 2 moje koleżanki i sobie chwalą :-)
mi się chyba trochę bardziej podoba MUTSY, ma moim zdaniem większą spacerówkę.
Stelaż obydwa mają podobny

reklama
Dla mnie oba te wózki odpadały ze względu na wagę, niestety 15 kg to jest dużo codziennie tachać na 2 piętro :(
Sąsiadka moich rodziców ma Maxi cosi i wózek faktycznie świetnie się prezentuje, tak samo zresztą jak Mutsy. Oba są z górnej półki :)

Do góry