reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Hej dziewczynki ja wczoraj właśnie kupiłam wózek ze strony bobo wózki znalazłam promocje wózka 4 rider 3w1 czyli wiadomo gondola spacerówka i fotelik ze skórzana rączką za 2214 koszt podaje bez dostawy... Dowiozą mi go do domu w ciągu 6 dni roboczych jak przyjdzie to zrobię zdjęcia. Dzisiaj patrzyłam na stronę i już tej promocji nie ma więc fajnie że zrobiłam to wczoraj ale się cieszę!!! Więc dziewczynki obserwujcie uważnie może wam też się uda znaleźć jakąś fajną ofertę...

reklama
Hej dziewczynki ja wczoraj właśnie kupiłam wózek ze strony bobo wózki znalazłam promocje wózka 4 rider 3w1 czyli wiadomo gondola spacerówka i fotelik ze skórzana rączką za 2214 koszt podaje bez dostawy... Dowiozą mi go do domu w ciągu 6 dni roboczych jak przyjdzie to zrobię zdjęcia. Dzisiaj patrzyłam na stronę i już tej promocji nie ma więc fajnie że zrobiłam to wczoraj ale się cieszę!!! Więc dziewczynki obserwujcie uważnie może wam też się uda znaleźć jakąś fajną ofertę...

To świetnie , ze Ci się udało - chociaż dla ciebie to promocja a dla mnie szok cenowy!!!
Strasznie drogi, nawet cała nasza rodzina by się na taki nie złożyła...
Moja wyprawka cała jest tańsza - niż twój wózek

Życzę Ci , aby się wózeczek dobrze sprawował i abyś była z niego zadowolona;-)

fogia- moje 2 kolezanki maja TOLEDO- i sobie chwala! ostatnio moj mąz mi mowil zebysmy spacerowke kupili wlasnie toledo dla mojej mamy,ale ja przystaje przy baby design sprint (spacerowka) bo tansza

Ja bym wziela toledo bo nie wielka roznica w cenie a masz juz z fotelikiem no i tam jest przy tym pierwszym napisane ze nie wiadomo ile przesylka i ze moze bedzie trzeba doplacic wiec jeszcze mniejsza roznica sie zrobi w cenie.A nowy wozek ma zreszta gwarancje jakby co a uzywany to juz wiadomo ze nie.I w toledo ladniejszy kolorek jest wiec Ja zdecydowanie jestem za nim.No ale wybor zostaje tobie :))

Fogia w bebe comfort spacerówka jest kubełkowa i ma bardzo nisko budę zamontowaną, także odradzam, bo sasiadka ma. Ja bym chyba coneco toledo wybrała.

reklama
Tak Ja tez nadal za toledo a za tamto sorki myslalam ze chodzi o tamte konkretne modele :) A w quinny jak dla mnie jest brzydki kolor jeszcze ale kwestia gustu mi sie osobiscie nie podoba.

Do góry