Ja zastanawiałam się nad x-landerem XA lub XT. Jesli chodzi o XA- ten jest o 3 kg bodajże cięższy, ale właśnie nie wiem czy nie zwinniejszy od tego XT, poza tym XA ma większy koszyk na dole, a tak generalnie, jak dla mnie są bardzo do siebie podobne. Dla mnie najważniejsza w wózku jest ich lekkość i sposób składania. Bajerów w każdym jest tyle, że cięzko się zdecydowac.
A propos Mutsy, na pewno model transporter jest bardzo lekki, bo waży niecałe 11 kg i też mi sie podoba, naprawdę lekko się prowadzi, bo sprawdzałam w sklepie. Tez go biorę pod uwagę.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRANSPORTER spacerowy + fotelik/minig ondolka Prima Traveller + śpiworek polarowy Mutsy GRATIS
A propos Mutsy, na pewno model transporter jest bardzo lekki, bo waży niecałe 11 kg i też mi sie podoba, naprawdę lekko się prowadzi, bo sprawdzałam w sklepie. Tez go biorę pod uwagę.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRANSPORTER spacerowy + fotelik/minig ondolka Prima Traveller + śpiworek polarowy Mutsy GRATIS