Kochane mamusie, dzisiaj w nocy dostalam jasność umysłu! chodzi o to ze od wrzesnia 2011 bede musiala brac wozek do auta, bo Szymcio bedzie jezdzil pod opieke do babci- kiedy ja bede w pracy. i mowie do meza, ze nie bede tachala mutsyego do auta bo nie mam czasu zakladac kol walczyc z nim 2 razy dziennie- a nawet 4-6, wiec zakupimy spacerowke, ktora bedzie w aucie albo u mamy. dlatego prosze was, napiszcie jakie firmy polecacie albo dajcie linki.. zalezy mi na tym by raczki byly wysoko- ja jestem i maz wysocy (a pozniej wozek zostanie jak maly urosnie), pokrowiec na nozki! mam 2 a nawet 3 typy wozkow ale czekam na wasze relacje.
reklama
F
fogia
Gość
Ewcia wózek super i jak się Wam podoba to olej gadanie. Ja go kiedyś widziałam w jakieś gazecie, artykuł był o modnych wózkach wśród gwiazd. Tak więc jak chcesz siostrę pownerwiać to jej powiedz, że koniecznie taki chciałaś właśnie ze względu na tą modę.zielona - to jest Leviroo Core
claudia4you - lubię oryginalne rzeczy, mężowi się od razu spodobał bo taki niespotykany i już dawno go Wam pokazywałam, ale pewnie nie pamiętacie. To był jeden z moich typów Też nie prowadziłam nigdy wózków z takimi rączkami, moja siostra twierdzi, że jak dziwoląg wygląda z tymi rogami Ważne, że jest regulowana wysokość tej kierownicy
No i w komplecie dostanę termoplecak i folię i pokrowce do fotelika, spacerówki i gondoli. Wszystko ma w standardzie.
niunia my mamy dla Filipka - taki wózek - Wózek ESPIRO MAGIC 4 +FOLIA+MOSKITIERA-W-wa (1249321871) - Aukcje internetowe Allegro Jak będziesz kupować spacerówkę to zwróć uwagę na to aby oparcie było maksymalne rozkładane do leżenia. W większości spacerówek jest tylko to pozycji takiej pół leżącej. W przypadku starszaków to nie jest problem ale taki kilkumiesięczny szkrabek to chyba raczej będzie miał wygodniej w całkowitym poziomie, a rozumiem, że spacerówka będzie Wam służyć od samego początku?Kochane mamusie, dzisiaj w nocy dostalam jasność umysłu! chodzi o to ze od wrzesnia 2011 bede musiala brac wozek do auta, bo Szymcio bedzie jezdzil pod opieke do babci- kiedy ja bede w pracy. i mowie do meza, ze nie bede tachala mutsyego do auta bo nie mam czasu zakladac kol walczyc z nim 2 razy dziennie- a nawet 4-6, wiec zakupimy spacerowke, ktora bedzie w aucie albo u mamy. dlatego prosze was, napiszcie jakie firmy polecacie albo dajcie linki.. zalezy mi na tym by raczki byly wysoko- ja jestem i maz wysocy (a pozniej wozek zostanie jak maly urosnie), pokrowiec na nozki! mam 2 a nawet 3 typy wozkow ale czekam na wasze relacje.
dzieki Kochana. nie spacerowka bedzie jakos od 8 miesiaca ale tylko do mamy. chodzi mi o to ze u niej zostawie zeby naszego codziennego nie tachac bo ja sie wykoncze i wozek tez wykoncze a potem jak Junior bedzie mial ok 1,5- 2 lat przejdziemy calkowicie na ta spacerowke bo mutsy ogolnie ciezki jest.Wózek ESPIRO MAGIC 4 +FOLIA+MOSKITIERA-W-wa (1249321871) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Jak będziesz kupować spacerówkę to zwróć uwagę na to aby oparcie było maksymalne rozkładane do leżenia. W większości spacerówek jest tylko to pozycji takiej pół leżącej. W przypadku starszaków to nie jest problem ale taki kilkumiesięczny szkrabek to chyba raczej będzie miał wygodniej w całkowitym poziomie, a rozumiem, że spacerówka będzie Wam służyć od samego początku?
F
fogia
Gość
eeee to skoro tak to myślę, że nie musi mieć całkowicie rozkładanego oparcia. nawet jak maluszek przyśnie to przecież główkę może mnie troszkę wyżej niż np. w gondoli. To chyba tylko musisz uważać to typowe parasolki, są rewelacyjne bo mega lekkie ale oparcie nie rozkłada się wcale z tego co się orientuję.
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Witam:-)
Własnie miałam okazję "na żywca" obejrzeć sobie wózeczki na które stawiam. Pierwszy to Xlander XA a drugi Mutsy.
Uważam że obydwa są bardzo solidne i ładne:-)
Mam zamiar kupić któryś przez neta ale najpierw chciałam je zobaczyć, podotykać itd w realu.
Na pewno wybiorę jeden z nich chociaz już teraz stawiam 70% do 30% na X landera. Wydaje mi się jednak solidniejszy no i producent polski:-):-)
Własnie miałam okazję "na żywca" obejrzeć sobie wózeczki na które stawiam. Pierwszy to Xlander XA a drugi Mutsy.
Mam zamiar kupić któryś przez neta ale najpierw chciałam je zobaczyć, podotykać itd w realu.
Na pewno wybiorę jeden z nich chociaz już teraz stawiam 70% do 30% na X landera. Wydaje mi się jednak solidniejszy no i producent polski:-):-)
Witam:-)
wg mnie tez oba wózki są bardzo dobre ale na + w Mutsym wychodzi możliwość odwrócenia siedziska spacerówki przodem do siebie
to były tez moje typy 2 + do tego jeszcze Jane Slalom i Maxi Cosi Mura 4 ... no i ostatecznie wygrała Mura czeka już w kartonie na swoją właścicielkę
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
wg mnie tez oba wózki są bardzo dobre ale na + w Mutsym wychodzi możliwość odwrócenia siedziska spacerówki przodem do siebie
to były tez moje typy 2 + do tego jeszcze Jane Slalom i Maxi Cosi Mura 4 ... no i ostatecznie wygrała Mura czeka już w kartonie na swoją właścicielkę
Dokładnie tak jak piszesz. Wg mnie jedyny minus Xlandera to brak możliwości jazdy dla bejbika przód-tył:-(...
To właśnie te 30 % niepewności u mnie:-(
joasienka1
Fanka BB :)
właśnie z tego powodu odrzuciłam xLandera i zdecydujemy się raczej na Jedo.wg mnie tez oba wózki są bardzo dobre ale na + w Mutsym wychodzi możliwość odwrócenia siedziska spacerówki przodem do siebie
w sobotę jedziemy do Mama i Ja obejrzeć na żywo wersję z kółkami skrętnymi, która nas interesuje, bo na razie widzieliśmy tylko tą z czterema dużymi kołami.
Jedo chyba jako jedyny spełnia wszystkie moje wymagania :-)
E
Ewcia_822
Gość
Hej dziewczynki. Wózeczek wczoraj dotarł do mnie więc mogę Wam napisać pierwsze wrażenia
Przede wszystkim jest dużo bardziej stabilny i jakiś taki mocniejszy niż to wygląda na zdjęciach.
Kółka są naprawdę duże...
Ma bardzo dużą gondolę, w środku ma 80 cm
Gondola ma wyjmowany materacyk i dodatkowo pokrowiec wewnątrz, także jeszcze sobie upiorę po swojemu
Plecak termiczny, który jest do niego, również jest dużo większy niż to wygląda na zdjęciach
Fotelik jest normalny, tylko mi się jakiś taki obszerny wydaje, nie wiem dlaczego...
Spacerówka tak jak mówił poprzedni właściciel jest zupełnie nowa, wg mnie dosyć obszerna, aby dziecko zimą w kombinezonie i kocyku się zmieściło.
Jedyną wadą jest podwieszany koszyk pod wózkiem. Jak przednie koła skręcają to haczą o kosz. Tak więc muszę skrócić mocowania z przodu i będzie ok.
Do wózeczka mam wszystkie pokrowce i folię przeciwdeszczową, jesteśmy z Miśkiem bardzo zadowoleni
Aha, no piszę o wózku LEVIROO CORE, bo nie każdy pewnie wie co ja tam upatrzyłam
Przede wszystkim jest dużo bardziej stabilny i jakiś taki mocniejszy niż to wygląda na zdjęciach.
Gondola ma wyjmowany materacyk i dodatkowo pokrowiec wewnątrz, także jeszcze sobie upiorę po swojemu
Plecak termiczny, który jest do niego, również jest dużo większy niż to wygląda na zdjęciach
Fotelik jest normalny, tylko mi się jakiś taki obszerny wydaje, nie wiem dlaczego...
Spacerówka tak jak mówił poprzedni właściciel jest zupełnie nowa, wg mnie dosyć obszerna, aby dziecko zimą w kombinezonie i kocyku się zmieściło.
Jedyną wadą jest podwieszany koszyk pod wózkiem. Jak przednie koła skręcają to haczą o kosz. Tak więc muszę skrócić mocowania z przodu i będzie ok.
Do wózeczka mam wszystkie pokrowce i folię przeciwdeszczową, jesteśmy z Miśkiem bardzo zadowoleni
Aha, no piszę o wózku LEVIROO CORE, bo nie każdy pewnie wie co ja tam upatrzyłam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
C
claudia4you
Gość
Hej dziewczynki. Wózeczek wczoraj dotarł do mnie więc mogę Wam napisać pierwsze wrażenia
to super, że jesteś zadowolona
fajny zakup ci się udał
Podziel się: