reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
No wózeczek świetny, tylko chyba bym wolała taką rączkę normalną, ta mi się dziwna wydaje...
Musiałabym sprawdzić jak się go prowadzi, a poza tym śliczny :-)

zielona - to jest Leviroo Core

claudia4you - lubię oryginalne rzeczy, mężowi się od razu spodobał bo taki niespotykany i już dawno go Wam pokazywałam, ale pewnie nie pamiętacie. To był jeden z moich typów :) Też nie prowadziłam nigdy wózków z takimi rączkami, moja siostra twierdzi, że jak dziwoląg wygląda z tymi rogami :) Ważne, że jest regulowana wysokość tej kierownicy :)

No i w komplecie dostanę termoplecak i folię i pokrowce do fotelika, spacerówki i gondoli. Wszystko ma w standardzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zielona - to jest Leviroo Core

claudia4you - lubię oryginalne rzeczy, mężowi się od razu spodobał bo taki niespotykany i już dawno go Wam pokazywałam, ale pewnie nie pamiętacie. To był jeden z moich typów :) Też nie prowadziłam nigdy wózków z takimi rączkami, moja siostra twierdzi, że jak dziwoląg wygląda z tymi rogami :) Ważne, że jest regulowana wysokość tej kierownicy :)

no bez przesady, wózek sam w sobie mi się bardzo podoba i nie wyszedł drogo :-)

reklama
Dziękuję za miłe słowa :)
Ja jestem świadoma, że ten wózek jest inny, taki awangardowy może nawet troszkę.
Ale każdy ma swój gust, prawda... Jest tyle różnych wózków, ludzie je kupują i czasami wydaje się, że taki czy owaki wózek jest wg nas strasznie brzydki a komuś się podoba i go kupi i jest mega zachwycony i zadowolony:)

Do góry