reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
A ja mam ROAN MARITA :) Gondola(DUŻA) spacerówka montowana w obie strony (super rzecz) i nosidełko(fotelik sam.) Wózek REWELACJA!!! Dobsy i do miasta i na wertepy i po piachu na plaży jeździ :) Montowany na WAHACZACH - rewelacyjny do KOŁYSANIA I USYPIANIA dzidzi! Moja Mała pierwsze 2 miesiące w nim spała, a jak sie w nocy budziła JEDNYM palcem mogłam go kołysac i ja usypiać. Mamkamenty: dość cięzki (ale szczerze to nie ma znaczenia czy na trzecie piętro tachasz 17, czy 15 kilo a tle ważą x-landery, mutsy, quinny itp) - można odczepić gondolkę i wnieść osobno. Do sklepiku osiedlowego raczej sie nim nie wjedzie, ale i parasolka czasem w nich za duża :(. No i od jazdy brzegiem morza trochę koła pordzewiały :-/ ale w dzisiejszych czasach wystarczyło wyczyścic machnąć farba i jak nowe ;) Polecam ludziom lubiącym wycieczki za miasto śnieg, piach, błoto mu nie straszne. I tym, co spodziewają się dużego dzidziusia (np. synka) Moja kumpela urodziła we WRZESNIU i już w styczniu jej synek wyrósł z gondoli x-landera :( i potem narzekała, że nie dość, że musi wozić go w spacerówce, to jeszcze nie może jej przodem do siebie odwrócić :(

Ostatnia edycja:
no my z moim mezem mamy 3 opcje i nie potrafimy sie zdecydowac:((((
1.jane nomad full wersje mozemy kupic juz za 800 zl od znajomych:))
2.mutsy riders collection
3.mutsy transporter
i ten pierwszy mamy w okazyjennej ceniebo kosztuje 2400 a my 800 zl a pozostale 2 w normalnej czyli ok 2000tys. jakas masakra nie wiem ktory najlepszy:(((

Załączniki

• jane nomad formula travel system Noir.jpg
    jane nomad formula travel system Noir.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 59
  • Mutsy_4rider_z_fotelikiem_maxi_cosi_pebble.jpg
    Mutsy_4rider_z_fotelikiem_maxi_cosi_pebble.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 47
  • product.jpg
    product.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Ja bym brała Nomada, jest leciutki i ma dużą gondolę i spacerówkę, Z pozostałymi nie wiem jak jest, ale jeśli już to bardziej mi od ostatni model, ze wzgledu na wiekszy kosz na zakupy.

w sumie kazdy mi sie z nich podoba ... tylko niezabardzo widzie czy spacerówki mają na nózki taką blokade ze niezwusają bezwładnie jak jeszcze nie siegają do tej podstawki...

reklama
Do góry