reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Właśnie ze względu na te kółka nie pozwoliłabym sobie na taki wózek bo u mnie to czasami ledwo przejść się da a co dopiero z wózkiem się męczyć...

reklama
Oglądam wasze wybory wózków i widzę, że różne modele obstawiacie/kupujecie. No tak co rodzice to inna decyzja ;-):-D
Ale i tak wszystkim gratuluję i życzę byście były zadowolone z waszych zakupów :tak:

Cześć!!! Ja się nie boję bo ja widziałam śnieg 4 lata temu jak jeszcze mieszkałam w Polsce a tu jak popada troszke to zaraz topnieje i dlatego się zdecydowałam na ten wózek :) ja waz rozumie że wy szukacie z dużymi kołami .

Mój typ to x lander x run. xlander-xrun-ocean.JPG

Styczniowamama - widziałam na żywo podczas wakacji tego x-landera i bardzo fajny wózeczek :) Potrzebujesz akurat taki model czy po prostu Ci się podoba? Biegasz?

Zanbab a Ja mam pytanie bo piszesz wozeczek Ci sie bardzo podoba itd wiec nie wydaje Ci sie za slaby?Bo Ja sie tez nad tym chicco zastanawialam jako pierwszym ale potem zaczelam czytac opinie na jego temat i jest tyle roznych ze kurcze wszystko mnie zmylilo bo bylo napisane ze ma slaby stelaz.A wiec jak Ty masz juz go w domu masz wrazenie slabego stelaza ze Ci nie da rady z dzieckiem i gondola?Bo Ja w sumie go nigdy nie skreslilam ze swojej listy bo lekki jest i to dla mnie duzo.I juz tyle ostatnio mysle o wozkach ze dzisiaj nawet mi sie snily wozki ze mi kolka odpadaly na spacerach kurcze tak to jest jak czloweik duzo mysli i nie wie co wybrac :)

Zanbab a Ja mam pytanie bo piszesz wozeczek Ci sie bardzo podoba itd wiec nie wydaje Ci sie za slaby?Bo Ja sie tez nad tym chicco zastanawialam jako pierwszym ale potem zaczelam czytac opinie na jego temat i jest tyle roznych ze kurcze wszystko mnie zmylilo bo bylo napisane ze ma slaby stelaz.A wiec jak Ty masz juz go w domu masz wrazenie slabego stelaza ze Ci nie da rady z dzieckiem i gondola?Bo Ja w sumie go nigdy nie skreslilam ze swojej listy bo lekki jest i to dla mnie duzo.I juz tyle ostatnio mysle o wozkach ze dzisiaj nawet mi sie snily wozki ze mi kolka odpadaly na spacerach kurcze tak to jest jak czloweik duzo mysli i nie wie co wybrac :)

Nie martwię się tym.Troszeczkę gondola się buja(kiedy składasz budkę), ale stelaż wydaje mi się solidny.Dobrze wyważony. Moje dwie kuzynki miały ten wózek. Co do gondoli to nie wiem, ale do spacerówki wkładała trzech chłopaków i nic się nie stało. Bardzo zadowolone były z tego modelu.Jedna z kuzynek dla swojego pierwszego dziecka kupiła wózek Tako. Szczerze mówiąc po spacerze z małym w gondoli ręce mi odpadały(a to był tylko jeden spacer). Koła miał nie skrętne. Przy każdym przejściu na drugą stronę trzeba było podnieść przednie koła(cięzki wózek+dziecko+zakupy, rzeczy potrzebne maluszkowi=masakra). Ona tez była takiego zdania, bo wózek szybko się pozbyła i kupiła parasolkę. Niestety ta nie wytrzymała naszych dziur i pękły koła. W końcu kupiła chicco. Używała spacerówki.Urodziła drugie dziecko i dalej korzystała z tego wózka.
Niedawno tez spotkałam w sklepie kobietę z tym chicco. Zaczepiłam ją i zapytałam się o opinię. Bardzo jej ten wózek odpowiada. Dla swojego drugiego dziecka też go kupiła. Przekonała mnie ostatecznie.

reklama
Właśnie słyszałam o nim same dobre opinie. Miałam mozliwość zobaczyć na żywo i jest świetny. Myślę, że skusimy się na niego.

Do góry