reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

O a Ja o Lunie kurcze slyszalam pare opini i widze jej pelno na ulicach u Nas ale to ze sie wywraca nikt mi nie powiedzial no to tez trzeba miec na uwadze Ja ogladalam i zielona i czarna z buda w biale jakby kwiaty a zielona podoba mi sie w zielono fioletowy wzor na budzie a i chyba bym wolala wersje 3 kolowa no ale sama nie wiem tego do konca.A te cossatto wiesz cos na ich temat blizej ludzie polecaja?Bo w sumie kupujac ten wozek nie myslisz juz pozniej o spacerowce drugiej a fotelik do auta mozna dokupic i pewnie by taniej wyszlo bo wtedy nie musi byc danej firmy i kosztowac 150 funtow jak do Luny.

reklama
tak,wlasnie przegladalam wątki na kiddicare i mothercare,jak rowniez na argosie,moge podac linki bo w argosie jest wozeczek tanszy,ale nie ma tylu rzeczy w komplecie,niby nazywa sie inaczej ale mowia ze cossatto to produkuje
Cossatto Yo Stroller Liquorice : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Buy your Cosatto Yo! Stroller Raspberry reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Buy Koochi Whoosh Stroller. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

A ok dzieki za linki musze sie przejsc do mothercare i sie poprzymierzac do wozkow bo ja bylam tylko w mamas&papas ogladac Lune.Nie sadzilam ze z wozkiem bede miala taki problem z pierwszym dzieckiem szybciej mi poszlo a w sklepie tez byl duzy wybor a tym razem nie wiem chyba sie bardziej wybredna zrobilam od tamtej pory.

Hej dziewczyny ja też mieszkam w UK i najbardziej wpadł mi w oko wózeczek LOOLA CONFORT widziałam ten wózek u znajomej jest super i ta znajoma zaproponowałam mi ze mogę go odniej odkupić za 150Ł(fotelik i spacerówka)więc mam problem z głowy z wózkiem.

No to masz farta ja nie mam od kogo odkupic bo niektorzy juz posprzedawali bo dzieci starsze a z polski niechce kombinowac wole kupic cos co zobacze na zywo.A jak do tej LOOLA CONFORT dopinany jest fotelik przez adaptery? I jakbys mogla przeslij linka bo mi rozne te wozki wyskakuja jak wpisze nazwe ktory dokladnie model to bedzie jestem ciekawa chetnie zobacze.

Przyszedł już wózek dla synka- Chicco Trio Enjoy:) Wklejam fotki gond2.JPG1206976206_3.jpg
Jest to wózek używany, ale jesteśmy z M bardzo zadowoleni z b. dobrego stanu wózka. Zakupiłam również do niego śpiworek dobry i do gondoli i spacerówki.
śpiworek.jpg
Niestety to jest stary już model, więc nie ma zabezpieczenia na ramiączka na pasach, oraz chcę dokupić jeszcze materacyk-wkładkę do spacerówki by dziecku było wygodniej i nie czuło pod pleckami stelaża od wózka. Póki co jestem zadowolona z zakupu, a zobaczymy jak się będzie spisywał tak naprawdę jak dziecko się pojawi:) Szczerze mówiąc już nie mogę się doczekać stycznia:) , kiedy to synek się urodzi.

Ostatnia edycja:
aurii - nic tam nie widać... Na pewno dobry link dałaś?

zanbab - fajnie, że masz już furę dla maluszka, ładny kolorek i oby się sprawdził :) Jakbym mieszkała w mieście to też bym się mocno nad nim zastanawiała, bo mi się podoba i jest bardzo praktyczny :)

reklama
Do góry