reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

bratowa go miala przy 2 dziecku, gondolka na zime ok, ale spacerowka tragedia. siedzisko jest niskie i budka tez, coreczka 14 miesieczna juz sie w nim nie miescila, glowa wystawala poza budke;) bardzo ciezki i masywny. na cos narzekala ale nie pamietam.

reklama
Ja na razie jestem na etapie oglądania i myślenia.

Teściowa chce dołożyć chyba 400zł jak co , zawsze mogę coś innego znaleźć ;-)

a chcesz nowy czy uzywany? bo np uzywany dobrej firmy coneco kupisz za ok 500zl, a sa dobre wozki. gdybysmy my nie mieli tej okazji z mutsy to bymy zakupili wlasnie coneco, albo x-landera. (uzywane) 3w1

kashya poczytaj o wózkach żeby wiedzieć jaki potrzebujesz. Ja wiem, że potrzebuję z pompowanymi kołami bo będę chodziła po nierównym terenie. Uważam , że warto zainwestować w wózek bo faktycznie inaczej sie prowadzi. Warto zwrócić uwagę na wagę wózka bo jak mieszkasz na 4 piętrze to taszczenie ciężkiego wózka może być masakrą, składanie wózka do samochodu ile zajmuje miejsca i inne.
Ja osobiście chyba kupię x-landera,ale się zobaczy.

a chcesz nowy czy uzywany? bo np uzywany dobrej firmy coneco kupisz za ok 500zl, a sa dobre wozki. gdybysmy my nie mieli tej okazji z mutsy to bymy zakupili wlasnie coneco, albo x-landera. (uzywane) 3w1

wiesz co z takich lepszych to używany

Zależy mi na :
dobrym stanie, gondoli, spacerówce, foteliku dopinanym do stelaża z kompletu wózka ;-)

spokojnie dostaniesz uzywany w idealnym stanie! u mnie na osiedlu wlasnie kobitku sprzedalae coneco v4 za 400zl a uzywala gondolke 4mies i 4mies spacerowke- stan jak nowy! gdybym nie miala mojego to bym od niej wziela.

Jeśli chodzi o chicco S3 to dla mnie co mi się nie podobają wózki 3-kołowe to ten jest rewelacyjny. Ja mam taką tylko samą spacerówkę S3 (swego czasu pracowałam w sklepie z rzeczami dziecięcymi i ten wózek udało mi się załatwić po atrakcyjnej cenie) i tak sobie pomyślałam że wyrwę na allegro w dobrej cenie gondolkę i fotelik i więcej mi nie trzeba, no i koła ma pompowane. Ostatnio testowałyśmy go z koleżanką na tych targach (bo ona swój ma wielki i nie chciała targać) pożyczyłam fotelik od innej koleżanki i zakochałam sie w tym wózku:-D, jest lekki, zwrotny, łatwy do składania i rozkładania.

witajcie ponownie,
zaczęłam ponownie szukać wózka i powiem Wam że jestem zdziwiona bo okazuje się że można kupić wózek 3w1 za mniej niż 2000zł.
co sądzicie o takich:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: V-MAX głęboko-spacerowy + fotelik tylko fotelik jakiś noname
te za to wyglądają super
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA CLASSIC + Maxi Cosi CabrioFIX 2010
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA CLASSIC + Maxi Cosi Citi 2010
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA FREELINE + Maxi Cosi CabrioFIX 2010
widzę że będę mieć kłopot z wyborem

reklama
fajny ten wózek, tylko ja potrzebuję 3w1 żeby zamontować fotelik samochodowy na stelażu dlatego jednak w rozsądnych cenach jest ograniczony wybór.
poza tym z tego co czytałam to za bardzo nie miałaś wyboru, ale plus jest taki, że masz kasę na inne rzeczy. :-)

Do góry