bratowa go miala przy 2 dziecku, gondolka na zime ok, ale spacerowka tragedia. siedzisko jest niskie i budka tez, coreczka 14 miesieczna juz sie w nim nie miescila, glowa wystawala poza budke bardzo ciezki i masywny. na cos narzekala ale nie pamietam.
reklama
C
claudia4you
Gość
Ja na razie jestem na etapie oglądania i myślenia.
Teściowa chce dołożyć chyba 400zł jak co , zawsze mogę coś innego znaleźć ;-)
Teściowa chce dołożyć chyba 400zł jak co , zawsze mogę coś innego znaleźć ;-)
kashya poczytaj o wózkach żeby wiedzieć jaki potrzebujesz. Ja wiem, że potrzebuję z pompowanymi kołami bo będę chodziła po nierównym terenie. Uważam , że warto zainwestować w wózek bo faktycznie inaczej sie prowadzi. Warto zwrócić uwagę na wagę wózka bo jak mieszkasz na 4 piętrze to taszczenie ciężkiego wózka może być masakrą, składanie wózka do samochodu ile zajmuje miejsca i inne.
Ja osobiście chyba kupię x-landera,ale się zobaczy.
Ja osobiście chyba kupię x-landera,ale się zobaczy.
C
claudia4you
Gość
a chcesz nowy czy uzywany? bo np uzywany dobrej firmy coneco kupisz za ok 500zl, a sa dobre wozki. gdybysmy my nie mieli tej okazji z mutsy to bymy zakupili wlasnie coneco, albo x-landera. (uzywane) 3w1
wiesz co z takich lepszych to używany
Zależy mi na :
dobrym stanie, gondoli, spacerówce, foteliku dopinanym do stelaża z kompletu wózka ;-)
spokojnie dostaniesz uzywany w idealnym stanie! u mnie na osiedlu wlasnie kobitku sprzedalae coneco v4 za 400zl a uzywala gondolke 4mies i 4mies spacerowke- stan jak nowy! gdybym nie miala mojego to bym od niej wziela.
madzia6485
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o chicco S3 to dla mnie co mi się nie podobają wózki 3-kołowe to ten jest rewelacyjny. Ja mam taką tylko samą spacerówkę S3 (swego czasu pracowałam w sklepie z rzeczami dziecięcymi i ten wózek udało mi się załatwić po atrakcyjnej cenie) i tak sobie pomyślałam że wyrwę na allegro w dobrej cenie gondolkę i fotelik i więcej mi nie trzeba, no i koła ma pompowane. Ostatnio testowałyśmy go z koleżanką na tych targach (bo ona swój ma wielki i nie chciała targać) pożyczyłam fotelik od innej koleżanki i zakochałam sie w tym wózku, jest lekki, zwrotny, łatwy do składania i rozkładania.
joasienka1
witajcie ponownie,
zaczęłam ponownie szukać wózka i powiem Wam że jestem zdziwiona bo okazuje się że można kupić wózek 3w1 za mniej niż 2000zł.
co sądzicie o takich:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: V-MAX głęboko-spacerowy + fotelik tylko fotelik jakiś noname
te za to wyglądają super
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA CLASSIC + Maxi Cosi CabrioFIX 2010
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA CLASSIC + Maxi Cosi Citi 2010
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA FREELINE + Maxi Cosi CabrioFIX 2010
widzę że będę mieć kłopot z wyborem
zaczęłam ponownie szukać wózka i powiem Wam że jestem zdziwiona bo okazuje się że można kupić wózek 3w1 za mniej niż 2000zł.
co sądzicie o takich:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: V-MAX głęboko-spacerowy + fotelik tylko fotelik jakiś noname
te za to wyglądają super
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA CLASSIC + Maxi Cosi CabrioFIX 2010
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA CLASSIC + Maxi Cosi Citi 2010
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BARTATINA FREELINE + Maxi Cosi CabrioFIX 2010
widzę że będę mieć kłopot z wyborem
C
claudia4you
Gość
Ja będę mieć taki :
WÓZEK BABY ACTIVE JET+TORBA+FOLIA AŻ 22 KOLORY (1172227901) - Aukcje internetowe Allegro
kolor żółto czarny - bez wzorku
więc ok, bo taki najgorszy to on nie jest
WÓZEK BABY ACTIVE JET+TORBA+FOLIA AŻ 22 KOLORY (1172227901) - Aukcje internetowe Allegro
kolor żółto czarny - bez wzorku
więc ok, bo taki najgorszy to on nie jest
reklama
joasienka1
fajny ten wózek, tylko ja potrzebuję 3w1 żeby zamontować fotelik samochodowy na stelażu dlatego jednak w rozsądnych cenach jest ograniczony wybór.
poza tym z tego co czytałam to za bardzo nie miałaś wyboru, ale plus jest taki, że masz kasę na inne rzeczy. :-)
poza tym z tego co czytałam to za bardzo nie miałaś wyboru, ale plus jest taki, że masz kasę na inne rzeczy. :-)
Podziel się: