reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja teraz się do sandałków przymierzam i chyba się na takie skuszę: cizemka_pl SKÓRZANE SANDAŁY UFO p11 r.20 (2369339731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale w sumie bardziej mi się te beżowe podobają: cizemka_pl CAŁE SKÓRZANE SANDAŁY UFO p6 r.20 (2333043515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . I teraz nie wiem, które...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Nie ma to jak post pod postem
Właśnie zauważyłam, że strasznie małe są te buciki. Jak kupowałam z Befado ostatnio, to Tymek jeszcze 20 ma ciut za duże, a te to musimy 22 kupić i takie będą: cizemka_pl SKÓRZANE SANDAŁY UFO p07 r.22 (2391252883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Właśnie zauważyłam, że strasznie małe są te buciki. Jak kupowałam z Befado ostatnio, to Tymek jeszcze 20 ma ciut za duże, a te to musimy 22 kupić i takie będą: cizemka_pl SKÓRZANE SANDAŁY UFO p07 r.22 (2391252883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
17 nieustająco....Już się martwię zimą....
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
U nas 18, a na jesień i zimę (irlandzką) kupiłam trampki za kostę z Deichmann'a rozm. 20 i nie wiem, czy nie będą przypadkiem za duże
reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
u nas Mati ma obecnie butki rozmiar 22 i juz sa takie idealnie dopasowane, wiec na jesien pewnie bedzie juz 23 jak nie 24...
Podziel się: