reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze buty - kiedykupić, jakie i gdzie

Jeszcze kornecki ma fajne buty i zetpol- świetne półbuty dostaliśmy, ale na styk, więc chyba sprzedam na all , a świetne są i skórkowe:tak:

reklama
Są ekstra, cudownie się sprawują u nas, choć Miesiu z chodzeniem na bakier, ale przy ławeczce sobie tupta w nich:) Są piękne i w środku ta skórka taka mięciutka:tak: Widziałam w akpolu resztki renbuta za 95 i 100 zł

ja też miałam renbuta na oku, ale rozmiaru nie było, więc wzięłam obexy, ale też są super - mięciutka skórka, cienka elastyczna podeszwa, tylko Maja nauczyła się rzepy rozpinać:eek:w 2 min buta ściąga...

a my dalej bez sandałów, żadne mi się nie podobają :baffled: Aestima, mistrzu poszukiwań, może znajdziesz coś ładnego w rozmiarze 19? :-) Szukam skórzanych sandałków z zakrytymi paluszkami.

My w końcu zdecydowaliśmy się na takie:
SKÓRZANE Ren-BUT roz 20 Nowe WIOSNA - LATO (2369592574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i tu cena bardzo przystępna, my daliśmy 80 z hakiem... a ogólnie są świetne, mięciutkie, giętkie, możliwość regulacji dwóch pasków co u nas jest istotne bo mały ma wysokie podbicie... szczerze polecam :)

Trasia a coś w ten deseń:
TRZEWIKI SANDAŁY SANDAŁKI ADIDASY MRUGAŁA r 19 (2380431512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo te, niby chłopięce, ale jak dla mnie unisex :p:
Sandałki chłopięce skórzane 1079 brąz SUNWAY 19 (2388316588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no tak, każda stópka jest inna, dlatego ja bym nie kupiła butków bez mierzenia, tym bardziej że Szymi ma bardzo wysokie podbicie...

reklama
Do góry