reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

mam mętlik totalny bo...
chciałąm dziś iść do sklepu po pierwsze buciki dla Niunia ale...przejrzałam z ciekawśći w necie ile buty kosztują i szok totalny jakie ceny obuwia dla maluszków...ok 100 zł takie na jesień ...już się zrobiło zimniej i zaraz trzeba kupowac kozaczki...jak z tego wybrnąć...nie wiem...i rajstopki muszę kupić jeszcze na teraz ...dobrze że czapeczkę już cieplą kupiłam...ale w skarpetkach nawet podwojnych za zimno ...
Może są jakieś dobre buciki i w rozsądnej cenie w znanych sieciówkach co??

Cleo - poszukaj w Deichmannie - można czasem coś upolować fajnego. Ja ostatnio kupiłam Amelce półbuty Elefanten przecenione ze 119 zł na 59 zł.:tak:
Ale generalnie buty dla dziecka to niestety dość spory wydatek. :-(

reklama
Cleo - ja bym kupiła na teraz (jesien) jakies tansze buciki typu adidaski, trampeczki, a na zime porzadne, drozsze buciki. Teraz duzo sie dziecko nie nachodzi a na zime to musi juz byc cieplo w stopke no i wygodnie

Ja tez ciagle sie bije z myslami co z tymi bucikami po Zuzi, dostałam tez duzo po chrzesniaku ale te juz porozdawalam ale tych po Zuzi zimowek mi szkoda, sa jak nowki, troche bez sensu kupowac nowe... z drugiej strony o Zuzie zawsze dbalam zeby miala nowe porzadne buty...

Ja z ciekawosci weszłam do Bartka (są tam różne firmy Geox itp.) a tam ceny ok 200 zł za butki...szok....człowiek dorosły sobie tansze buty kupuje ;P Może zrobię tak ze wejdę do sklepu, poprzymierzam i rozejrzę się na allegro bo czasami te sklepy mają jakieś chore marże. A jakie cudne te butki jesienne!

mam mętlik totalny bo...
chciałąm dziś iść do sklepu po pierwsze buciki dla Niunia ale...przejrzałam z ciekawśći w necie ile buty kosztują i szok totalny jakie ceny obuwia dla maluszków...ok 100 zł takie na jesień ...już się zrobiło zimniej i zaraz trzeba kupowac kozaczki...jak z tego wybrnąć...nie wiem...i rajstopki muszę kupić jeszcze na teraz ...dobrze że czapeczkę już cieplą kupiłam...ale w skarpetkach nawet podwojnych za zimno ...
Może są jakieś dobre buciki i w rozsądnej cenie w znanych sieciówkach co??
no ja majątek na buty wydąłam niestety i teraz mis zkoda tych butów wyrzucić, myślałam, ze dla Michała będą
Cleo poszukaj w tańszych sklepach czasami sa buciki dla dzieci, niektore porządne. ale tam musisz sama zdecydować czy but porządny

no ja majątek na buty wydąłam niestety i teraz mis zkoda tych butów wyrzucić, myślałam, ze dla Michała będą
Cleo poszukaj w tańszych sklepach czasami sa buciki dla dzieci, niektore porządne. ale tam musisz sama zdecydować czy but porządny

Dokładnie - nie wiem czy znacie taki sklep BOTI. Ja tam dla Zuzi kupiłam pierwsze buciki na jesień, boskie, z wkładką profilowaną, mięciutkie, normalnie szok a zapłaciłam 39 zł. i wiecie, dostałam teraz buty po chrzesniaku i on mial buty Elefantena i Bartka to nie widziałam różnicy a zniszczone były nawet bardziej. A na zime to ja polecam firmę McArthur, naprawde świetne i porządne buty a cena troche mniejsza bo do 100 zł spokojnie można zimówki kupić

Dokładnie - nie wiem czy znacie taki sklep BOTI. Ja tam dla Zuzi kupiłam pierwsze buciki na jesień, boskie, z wkładką profilowaną, mięciutkie, normalnie szok a zapłaciłam 39 zł. i wiecie, dostałam teraz buty po chrzesniaku i on mial buty Elefantena i Bartka to nie widziałam różnicy a zniszczone były nawet bardziej. A na zime to ja polecam firmę McArthur, naprawde świetne i porządne buty a cena troche mniejsza bo do 100 zł spokojnie można zimówki kupić

dzięki Ewelia - już sobie znalazłam ten sklep u mnie w Gdańsku, zajrzę tam na pewno.:tak:

kupiłam buty przy okazji wizyty u lekarza na drugim końcu świata czyt.Wawa
póki nie chodzi moze mieć takie ,zresztą są śliczne.Gruba skarpetke,czy rajtuzki ,ew.kocyki nie zmarznie na bank.cena 15,99 zł w CCC.
DSCN0510.JPGDSCN0509.JPG

reklama
Do góry