reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

To i ja witam w klubie :nerd: moj tez ma b. wysokie podbicie,niestety. A wiecie moze czy to tak juz zostanie czy np dzieciaczek jak bedzie chodził to mu schudna nozki ponoc wiec moze....? nie wiem nie znam sie :sorry2:

wydaje mi się że z "podbicia" dzieci nie chudną ale Kubuś Kilolka i Julka Dziunki takowe miały więc pewnie nas uświadomią :-)

reklama
laseczki byłam wczoraj w obuwniczym i chciałam niuniowi przymierzyć jakieś buciki żeby wiedzieć jaki rozmiar chociaż ma a tu ZONK nogi do żadnych nie wcisnął za wysokie podbicie...
potem znalazłam takie jesienne buciki z ECCO przecenione na 140 i odłożyłam je bo Patuli plecaki jeszcze mierzyłam i mi je ktoś sprzątnął a to ostatnie były rozm 20 nawet nie przymierzyłam ech...

ale chamstwo..moj tez ma wysokie podbicie ale wczoraj jakims cudem wcisnelam mu nozke w bartki rozmiar 20 i mial jeszcze miejsce :-)w buciku

To i ja witam w klubie :nerd: moj tez ma b. wysokie podbicie,niestety. A wiecie moze czy to tak juz zostanie czy np dzieciaczek jak bedzie chodził to mu schudna nozki ponoc wiec moze....? nie wiem nie znam sie :sorry2:

ZOstaje niestety. U Julki wszelkie buciki typu balerinki odpadają, kozaki na zamek również.
U Joasi jest jeszcze gorzej, u A w rodzinie prawie wszystkie dzieci tak mają.

reklama
laseczki kupiłam buciki elefanten za 120 zł .... myślałam że padnę chyba tu kogoś porąbało co do cen były jeszcze za 99 ale na rzepę a sznurowane były tylko jedne:-( potem wam sie pochwalę
do ecco też wstąpiłam ale tam tylko na rzepy panie powiedziały że jutro będzie więcej :-(

Do góry