reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

fajne buciki to widze ze Marcelos az takiej małej stopy nie ma tylko Antoniusz wyskoczył daleko ponad norme :D Marcelowi kupiłam ostatnio buciki na 14,5 cm wkladki i ma 1 cm zapasu.

dokładnie :) Dziunka sie smiała , ze wielki chłop z niego bedzie :)
My juz chodzimy w wiosenny półbutkach Bartkach ,ale mysle , ze trzeba juz szukac czegos lzejszego typu trampeczki i w koncu sandałki :)

reklama
Dziewczynki ciepło się robi, musze Ali szybko w weekend kupic jakies trampeczki.

Nie chce szukać po omacku - mozecie powiedzieć czy sa jakieś firmy, których buty zdecydowanie odradzacie ?
Planowałam zajrzeć do tych Elefantenów, podobno są ok..

Agrafka ja tez polecam trampki z coccodrillo sa tanie i super jakosciowo u nas sie sprawdzily najpierw Maja nosila a jakis czas temu na promocji kupilismy Kacprowi coccodrillo za cale 14zl:-)

Agrafka ja tez polecam trampki z coccodrillo sa tanie i super jakosciowo u nas sie sprawdzily najpierw Maja nosila a jakis czas temu na promocji kupilismy Kacprowi coccodrillo za cale 14zl:-)

gie-oska a jak jest z rozmiarówką ? bo ja nigdzie blisko nie mam sklepu z coccodrillo więc chyba kupię przez neta. Ala nosi teraz Bartki rozmiar 21, z coccodrillo 21 bedzie podobne ?

Ula ciesze sie ze moglam pomoc:-) z tego co pamietm Aza tez je miala i byla zadowolona:-)
Agrafka wiesz co ciezko tak doradzic najlepiej jak sprzedawca Ci poda dl wkladki u mnie akurat sie sprawdzilo bo mialam adidaski dla Kacpra 21 i croccodrillo tez 21 i akurat wkladka taka sama dlugosc. Dla dziewczynek chyba wiekszy wybor kolorystyczny jest.

Ja mam 2 pary Coccodrillo i obecnie jak kupuje Konradowi 22 to te w Coccodrillo są większe od innych 22. tak wiec na razie jeszcze ich nie zakładałam ale lepiej żeby były luźniejsze niż za ciasne :))) Na pewno jeszcze na jesień będą dobre...

AGRAFKA wlasnie mierzylam nasze Bartki rozm 22 ma 14,5 wkladka, oglądam na allegro coccodrillo i widzę ze np tutaj
118 COCCODRILLO NOWE trampki TENISÓWKI r.22 21zł (1492425440) - Aukcje internetowe Allegro
rozm 22 ma wkladkę 13,7 cm.
tutaj
COCCODRILLO trampki TENISÓWKI kapcie NOWE r 22 (1533248219) - Aukcje internetowe Allegro
rozm 22 13,8 cm wiec wychodzi ze są mniejsze niż Bartki.
ale cos pisalas ze Bratki to duze kupiliscie (my też na moje oko są dosyc duze chociaż na wkladce stopka jest tam gdzie powinna byc ale przy chodzeniu zaginają nam się przy paluszkach czyli jest tam pusto troszkę)

Najwazniejsze to nauczyc się firmy i jej rozmiarówki.

Np. Wójcik rozm 86 ma taki wielki ze szok :)

reklama
Do góry