reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

no dokładnie tak jak piszesz :) 1,5 cm to i tak spory zapas, mysle ze maxymalny. Nikomu nie byłoby wygodnie chodzic w kajakach :D tym bardziej naszym dzieciaczkom.

reklama
pewnie ze zobaczymy :)
Zmierzylam specjalnie, OLis ma nozkę tak jak jest zaznaczone na wkladce ze mają byc paluszki a potem jest dalej wkladka, od duzego paluszka (narysowanego na wkladce) do konca wkladki jest 1,5 cm. Nie kupowalam butow zeby starczyly na niewiadomo ile, kupilam takie jakie polecila baba w sklepie, na ile starczą nie wiem, po prostu je kupilam i tyle :)

no ja podobnie kupowałam - wg miarki w Bartku na alę powinno byc dobre 21, ale jak oglądałam różne buty 21 to różniły się o prawie 5 cm wielkością na oko. I Ala najswobodniej chodziła właśnie w tych największych w które spokojnie moge włożyć palec za piętą jak są niezapięte.

Ja jakoś nastawiłam się że buty będą drogie, tym bardziej ze z Alutki temperamentem zmierzenie 3 par to maks co jest w stanie wytrzymać :) i musze jmieć jakiś skle gdzie jest spory wybór. Dlatego kupowałam w Bartku.

Juluś smiga narazie w butach po Zuzi z BOTI. Dałam za nie 40 zł (teraz tez chyba po tyle są) i są swietne. A ze Zuzia założyła je dosłownie moze 5 razy to nie bede wariowac ze kazdemu dziecku sie inaczej nozka układa, no bo w sklepie przeciez tez inne dzieci buty mierza, a po kilku razach but sie nie wyrobi jakos specjalnie. Pozatym własnie z doswiadczenia wiem ze za kilka tygodni bede musiala jakies trampeczki kupic bo w tych za cieplo bedzie. Na jesien to juz sie nastawiam ze buty musze kupic, bo moim dzieciakom okropnie szybko noga rosnie, jeszcze nigdy nie starczyły buty z wiosny na jesien i odwrotnie.

Uleńka, Agafka - buciki przesliczne, ale cena dosc wysoka, ja zawsze sie nastawiam na dobre i drogie (jak dla mnie)buty na zime bo moje dzieci po kolana w sniegu chodza a wiosna, lato , jesien to tanim kosztem;-)

Mama - super Ci sie udało buty kupic, lubie firme Mc Arthur, zawsze na zime kupuje z tej firmy, wg mnie super.

no ja podobnie kupowałam - wg miarki w Bartku na alę powinno byc dobre 21, ale jak oglądałam różne buty 21 to różniły się o prawie 5 cm wielkością na oko. I Ala najswobodniej chodziła właśnie w tych największych w które spokojnie moge włożyć palec za piętą jak są niezapięte.

Ja jakoś nastawiłam się że buty będą drogie, tym bardziej ze z Alutki temperamentem zmierzenie 3 par to maks co jest w stanie wytrzymać :) i musze jmieć jakiś skle gdzie jest spory wybór. Dlatego kupowałam w Bartku.

dokladnie ja tak samo. W mojej miescinie nie kupuję bo nie dam 120 zł za firmę mniej znaną, wolę dolozyc i miec Bartki. Ja teraz chodze jak chodzę ale Olinkowi zawsze kupię. Fakt faktem teraz mam zielone swiatło od męża bo ja nie zarabiam juz a moje konto niedawno stopniało ;/ gdybym nie miala kupilabym tansze rzecz jasna. Korzystam poki mogę a dzis to juz wogole mąż zaszalał z nami....muszę go usciskac w nocy :) Nawet i ja spodnie w H&M takie Sindbady długie dostałam ;p

wczoraj kupiłam Kubie adidasy i też kupujemy ok14 cm ,a butki mamy takie 87_986832838.jpg
jeszcze w weekend pojedziemy mu kupić kalosze i może jakieś trzewiki :)

fajne buciki to widze ze Marcelos az takiej małej stopy nie ma tylko Antoniusz wyskoczył daleko ponad norme :D Marcelowi kupiłam ostatnio buciki na 14,5 cm wkladki i ma 1 cm zapasu.

reklama
Super... Jaki będzie elegancik... Ja ostatnio kupiłam 2 pary trampeczek w Coccodrillo i za obie pary zapłaciłam 26 zł :)))

Do góry