reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

reklama
Aza jak myslisz , czy 24 tych trampek będzie ok?:)
to prawda - ma po kim odziedziczyć wzrost :) do tego śniada karnacja i będzie chłop jak ta lala :p

Dziunka na tej stronie coccodrillo jakies tanie te buciki, 9 zł..............szok!!! W sklepach tyle w zyciu nie ksoztują............

W sklepach doliczają swoją marżę, a w szczególnosci w sklepach w dużych centrach handlowych.
Przykład: Sklep CCC u nas w mieście - buty są tańsze o 20 zł niż w CCC w Auchan.

Dziunka dzieki za ta str z croccodrillo az zal nie kupic po 9zl:-) ciekawe ile wysylka??a czemu sie nacielas w ym sklepie boti?/

Julia w ciągu dwóch miesięcy załatwiła dwie pary butów, obydwie z winy producenta, Ja mam drugą parę zimowych od grudnia i już ta druga para jest do śmieci. Te pierwsze poszły też do reklamacji i dostałam zwrot kasy.

A ja bym kupiła jak nic. W sklepie kupiłam 2 pary po 12 i na tej stronce kosztuja tyle samo i jestem z nich zadowolona. Rozmyślam nad następnymi ale mam już 6 par wiec chyba starczy póki co :)))

Szalona!;-)

Martolinka a jest u Was Coccodrillo? Jak nie to może poczekaj te 2 tygodnie i u nas pojedziemy do sklepu i zobzczysz. Jak Ci tam żadne nie podpasują to kupisz przez neta a przynajmniej będziesz pewna jaki rozmiar :)))

Dziunka zdolna Twoja Julcia hehe... :))) Co do ilości butów to tak: a te tylko 10 a te tylko 15... Jedne nawet kupiłam w tamtym roku przed zimą i powsadzałama je w różne kąty. Jak ostatnio wyciągnęłam wszystkie buciki na wiosne okazało się, że juz mam 6 par :-) Ja jestem skleroza, o wszystkim zapominam. Ostatnio nawet kupiłam drugie takie same leginsy bo zapomniała, ze już takie mam...

ja kupilam takie:
TRAMPKI - BUTY, TRAMPKI - Sklep internetowy Coccodrillo
nie ze jakos szczegolnie ladne ale po prostu weekend i bylo mało rozmiarówek do wyboru. One mają wkladkę 13,5 oczywiscie jedna wkladka chyba poprzez moje przekladanie jest 13 cm. Dziadek bedzie w stolicy w srodę wiec wymieni, lub odda :) Ale mowie Wam patrzylam tez na inny rodzaj bucika i one byly conajmniej 1 cm mniejsze. Zresztą wystarczy na allegro wpisac coccodrillo 21 i popatrzec ze rozne rodzaje roznią się długoscią wkladki.
W srodę chyba bedzie dostawa wiec wydrukuję dziadkowi na jakie ma zwracac uwagę buciki i jakie ew, wziąć. Na interesują z szerokimi czubkami bo niektore byly wąskie w podbiciu. Po prostu powiem mu zeby wziął bucik z wkladką 14 cm i najwyzej jak bedą duzo za duże odłozy się na potem, no trudno ;/ Gdybym miala te sklepy na msc to byloby o wiele łatwiej :(

Ja niestety mam tendencję do kupowania rzeczy w sam raz ew troszkę większych. Myslalam [o prostu ze kupię buciki w miarę ok (nie jakos duzo za duże) bo one nie kosztują duzo i się potem kupi większe, bo jak ma mi chodzic w butach jak kajakach to bez sensu. Stópkę mu mierzyłam ma 12 cm, ale jak juz stanie i ją rozpłaszczy jest troszkę dłuższa hehehe moze rzeczywiscie ta wkladeczka bartkowa jest miarodajna.

Wiecie co, kupiła Ali tramki w Deichmannie (czy jak to się tam pisze, nie pamiętam) w sobotę, a dziś przyszły z Coccdrillo.
No i musze przyznać że te z coco są rewelacyjne, mieciutkie i bardzo ładne. i prawie 3 razy tańsze niż te z deichmana (które są dużo twardsze).

Kupiłam takie 21:
http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/product/6241/BUTY/TRAMPKI/TRAMPKI.html

i takie 22:
TRAMPKI - BUTY, TRAMPKI - Sklep internetowy Coccodrillo

te 22 wydają mi się dość szerokie jak dziś mierzyłam - trzeba mocno ścisnąć rzep.

Ale za taką cenę to naprawdę rewelacja, można spokojnie kupić kilka par mieć "na zapas"

reklama
a Igi śmiga w adidaskach trzech paskach:-D ale cholera szybko noga rośnie i skończy się niedługo lanserka:-D

po domu kupiłam mu w boti takie na rzepy.fajne bo mieciuska podeszwa i niedrogie:-)

Do góry