reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

Ula ja nie mam takich ale sadze po domu beda OK. mnie chodziło raczej o podwórko gdzie wiadomo nawierzchnia nie równa, kamyki a i jak sie wywróci to twardo wiec szybciej moze obedrzec paluszki.
My dzisiaj póki co jedna plastelinkowata kupka [huuurraaaa ale nie zapeszam]
Tez chce juz wyjść bo musze Marcelowi kupić kapciochy po domu bo wyrósł ze starych. My mieliśmy pełne firmy vig-ga-mi a teraz kupie inne w takim fasonie OBUWIE TEKSTYLNE DOMOWE PAPCIE Viggami(39290)R.25 (1476266298) - Aukcje internetowe Allegro. Niestety nie wiem jakiej sa firmy bo widzialam tylko przelotem :) Marcel wyrósł z rozmiary 21,5 - wkładka 13,5 cm.

reklama
A najlepiej na boso właśnie, a to się ma nijak do kapci za kostkę, skoro na boso można, gdzie kostka wolna, a w kapciach musi być zabudowana? Eee bzdura;-) Ale nie ma co drążyć tematu bo już kilka razy w tym temacie rozważałyśmy ;-)

Na podwórko polecam tenisówki na rzepy, albo takie sandałki z zabudowanym przodem. Julka miała takie, potem już normalne sandałki a na plazę malutkie japoneczki:-D

Na allegro ja się boję kupic, rozmiar rozmiarowi nie rowny, ta sama firma a dzis wlasnie kupilam buciki befado bez paluszków, normalnie powinnam kupic rozm 21 a musialam kupic 22 (buciki befado z paluszkami ten sam rozmiar byly większe niż bez paluszków jeden rozmiar...zamiast 21 kupilam 22, jeszcze nie mierzylam bo Olis spi, w razie co oddam).
Tak wiec wybór kusi na allegro ale nie kupię bo nawet ta sama firma ma rozne fasony, Olis ma wysoką stopę w podbiciu chyba wiec wolę kupic i najwyzej wymienic, oddac. A nie buciki kosztują grosze a ja bede bawic sie w wymiany, oddawanie i płacic za wysyłkę 6x :)

Ja Zuzi kupowałam na lato własnie taki fason jak Mama wkleiła
OBUWIE TEKSTYLNE DOMOWE PAPCIE Viggami(39290)R.25 (1476266298) - Aukcje internetowe Allegro

Przewiewne, lekkie i trzymaja stope, minus tylko ze po piastownicy trzeba je prac, ale jak cieplutko to moment wyschną. Zreszta kosztuja grosze to mozna ze 2 pary miec.
Julkowi własnie takie pewnie kupie plus do tego jakies sandałeczki.
Ulenka - ja duzo butow na Alegro kupilam, i zawsze z rozmiarem trafiłam, jesli sprzedawca dobrze opisze wymiary to nie powinno byc problemu, tyle ze moje dzieci nie maja problemow z wysokim podbiciem itp wiec to moze inna bajka

Kupilam buty "duzo za duze" lalalalallala hehehehhehe
pewnie juz dzis nie zdaze wymienic bo sasiadeczka pewnie zaraz z dzieckiem wpadnie, ale jutro wymienię :) ech....ja nie wiem czy rozmiar mniejsze bedą ok...no nic....taka zakupiara ze mnie ze hoho na allegro napewno bym skuche walnęła także :)

Alicja po domu biega w skarpetka z silikonowym podbiciem i raczej nie będę jej żadnych kapci kupować, chyba ze do żłobka..

Dziś kupiłam trzewiki w Bartku :) - o takie Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-51265/121.
Mierzyłyśmy 3 pary, w końcu kupiłam takie duże 21 - palec za piętą spokojnie wchodzi , martwiłam się ze za duże, ale zdecydowanie najswobodniej w nich chodziła, wiec stwierdziłam ze będą najlepsze...
Zobaczymy jak szybko będzie jej rosła nóżka, może jeszcze da radę założyć je jesienią...

I muszę przyznać że 3 rzepy dużo lepiej trzymają nóżkę niż 2.

agrafka śliczne te buciki!!! kolor szczególnie mnie zauroczył
Ula ja zgodze sie z Ewelia , ze jak sprzedawca dobrze zmierzy i poda wymiary to buciki beda ok :)

reklama
kupilam dzisiaj Mlodemu adidasy :-) mial przymierzone okolo 30 par chyba :) nie moglismy sie zdecydowac ale w koncu udalo sie:tak: Kubus dzielnie to zniosl nawet chociaz juz byl bardzo zdenerwowany tym przymierzaniem...ale jak mu je ubralismy to gonil zadowolony i tylko patrzyl na nie i sie usmiechal (chyba sie mu podobaja:))

Do góry