reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

Odświeżam temat.
Laski jakie teraz kupujecie buciki dla dzieci? raczej adidaski , półłbuty? nie wiem sama jakie kupić. Na pewno kalosze muszą znaleźć się w domu

reklama
martolinka ja zamierzam teraz kupic Mlodemu jakies adidaski:) jeszcze chodzi w zimowych ale nie sa to jakos typowo zimowe butki (na angielska zime heh), skorzane i lekko ocieplane ale teraz chce adidasy chyba ze sie jakies polbuty ladne znajda...

My na pewno kupimy trampki takie na rzepy :tak: ale na suche dni, na bardziej mokre za to takie półbuciki ze skórki lub czegoś podobnego. No i kaloszki wiadomo.

ja muszę coś już myślec . Chciałam małemu kupic jeszcze jedne zimowe , bo te są takie już na styk, ale wytrzymamy jeszcze pare dni.
A czy tak jak w zimowych butach , w tych wiosennych trzeba na cos zwracac uwage?cos jest szczególnie wazne?

Odświeżam temat.
Laski jakie teraz kupujecie buciki dla dzieci? raczej adidaski , półłbuty? nie wiem sama jakie kupić. Na pewno kalosze muszą znaleźć się w domu

Marta moj ma juz kalosze od jesieni:-) kupilam mu juz trampki na rzepy croccodrillo, i ostatnio na ebayu adidaski clarksa i musze Ci powiedziec ze te adidaski sa rewelacyjne super sie zginaja maly dobrze w nich chodzi poza tym ja juz mu upieram adidaski jak tak cieplo jest..

Dziewczyny ja dopiero pierwsze butki będę kupowała...
Ala na spacerach raczej śpi, a w każdym razie nie wyłazi z wózka, więc liczyłam że zaoszczędzę na zimówkach :)

Ale teraz chciałabym jej coś kupić na wczesną wiosnę.. chyba jednak powinny to być jeszcze jakieś wyższe buciki prawda ?

Może skocze jutro do "Bartka", mam blisko...

Maja ma 2 pary adidasów, ale zamierzam dokupić jakieś ładne półbuty. Jeszcze sie nie rozgladałam.

gieoska ja też kupiłam trampki na allegro Trampeczki Coccodrillo na wiosnę rabat +gratis r22 (1481967275) - Aukcje internetowe Allegro
no i mam w planach adidaski tylko najpierw muszę się na zakupy wybrać ,
martolinka a jakbyś mu kupiła ocieplane kalosze??
jeśli chodzi o buciki Bartka to jestem niezadowolona z zakupu i raczej już u nich nie kupię butków małemu , spoko były dopóki nie przyszło postawić w nich kroczków , dobrze że mam drugie butki dla niego

Ania Sm bede musiała pomysleć o jakimś rozwiązaniu... ja z kolei z Bartków jestem mega zadowolona. Giętkie , wygodne , młody swobodnie w nich chodzi :)

reklama
Do góry