reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
Wiolu, zamówiłam w sklepie "stacjonarnym" u siebie w mieście. Odbiór osobisty, ale to nie problem. Cena 989 zł.

Ja sie tu nie wypowiadalam ale wreszcie moge, moj tata kupil wozek dla malej ( Niezle sie wogole wczul w role dziadka )
Senator Nowalex
o wlasnie taki, i kolorystyka granat z bezem czyli ten co na zdjeciu:) widze pare niedogodnosci, no ale jak on ma byc tylko na pol roku to przeciez szczegol...

min dostep do torby pod wozkiem jest mozliwy tylko jak sie cala gondolke uniesie... ale tak poza tym to nie wiem co jeszcze bo nawet go w reku nie mam, wszystko ze zdjec wywnioskowalam, co oczywiscie moze sie okazac bledne :p czekam az rodzice paczke z polski wysla...
wogole tat zaplacil za wozek 600zl a tu za taki to kolo 400 euro bym musiala zabulic...

Aniay, podoba mi sie kolor wozka i to nawet bardzo, sam wozek juz mniej,ale to dlatego,ze wole takie starego typu...
pewnie cie juz o to pytalam,ale gdzie mieszkasz? ile bedzie cie wysylka takiego wozka kosztowala? a moze rodzice ci go przywioza? przepraszam za wscibstwo i nie musisz odpowiadac...

Ewa-Krystyna a ty mieszkaszw Staniach czy w Kanadzie? Ile kosztuje wysyłka paczki stamtąd do Polski? Mój mąż chce zamówić sobie ribano (taka specjalna oddychająca bielizna hokejowa) pod sprzet hokejowy z takiego sklepu internetowego ze Stanow i zastanawiamy sie ile wyniesie wysyłka no i jak długo moze isc.. :happy2:

ja mieszkam w Kanadzie i paczka poczta kosztuje bardzo duzo,ale sa takie polskie sklepy z ktorych mozna wysylac o wiele taniej. pierwsze kilo kosztuje ok $4 canadyjskich a kolejne $1.99 + 14% podatku statkiem,a lotnicza jest drozsza. jak chcesz to moge sie dowiedziec w UPS ( to jest takie cos jak FEDEX czy DHL) miedzy Stanami i Kanada,ale nie wiem czy wysylaja do Polski; tez zadzwonie pozniej lub jutro do sklepu polskiego i spytam o Stany,czy wiedza jak je wysylac stamtad. musisz mi tylko podac z jakiego miasta.

tez musisz sobie przeliczyc ile bedzie cie kosztowalo clo,bo jak ja raz rodzicom paczke wyslalam i ubezieczylam ja na wartosc $300 w razie jakby zginela,to im przyszlo placic ponad 500zl cla,ale jakos dalo sie wszystko wyjasnic i nie musieli...

reklama
Ewa-Krystyna
Aktualnie w irlandii mieszkam.
Rodzice podesla wozeg GLS-em razem z kilkoma (kilkudziesiecioma :p) innymi rzeczami. Za paczke 50kg(max dla tej firmy) w lipcu zaplacilismy 220 zlotych i takie paczki tu sie najbardziej oplaca wysylac... (do 10kg kosztuje 100zl)

Do góry