reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no niby tak ale na polpietro wdrapac sie musze :-) czyli okolo 15 schodkow :-)
kamamamusia
Fanka BB :)
Musze się pochwalić, ze zamówiłam ten wózek co chciałam (Implast Volant 3). Czekam , aż przywiozą (albo dziś jeszcze, albo jutro)....umieram z niecierpliwości...i ciekawości.....
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Heya dziewuszki
Karlam nad Tako się jeszcze zastanów. Cena pozytywna, ale chyba tylko cena. Przerobilam gdzieś tu na forum cały wątek o wózkach i Tako nie zebrał dobrych opinii. Przyjaciółka też używała i jak szukałam wózka dla nas to bardzo odradzała. Poszukaj jeszcze napewno cos znajdziesz
My jestesmy z naszego baaaaardzo zadowoleni (póki co:-) )
Co do fotelika to dostalismy w spadku od kuzynki fotelik Maxi-Cosi. Fotelik ma 4 lata i jest to model, ktory ma już swojego następce. Ale udało nam się bezpośrednio u importera Maxi-Cosi (nota bene z Chorzowa) zamówić nową tapicerkę na fotelik i teraz jest jak nowy! Kosztowała nas 150 pln, ale nowy fotelik tej firmy to wydatek 400 zł.. wiec pomysl nowego odrazu odpadł.
Karlam nad Tako się jeszcze zastanów. Cena pozytywna, ale chyba tylko cena. Przerobilam gdzieś tu na forum cały wątek o wózkach i Tako nie zebrał dobrych opinii. Przyjaciółka też używała i jak szukałam wózka dla nas to bardzo odradzała. Poszukaj jeszcze napewno cos znajdziesz
My jestesmy z naszego baaaaardzo zadowoleni (póki co:-) )
Co do fotelika to dostalismy w spadku od kuzynki fotelik Maxi-Cosi. Fotelik ma 4 lata i jest to model, ktory ma już swojego następce. Ale udało nam się bezpośrednio u importera Maxi-Cosi (nota bene z Chorzowa) zamówić nową tapicerkę na fotelik i teraz jest jak nowy! Kosztowała nas 150 pln, ale nowy fotelik tej firmy to wydatek 400 zł.. wiec pomysl nowego odrazu odpadł.
Karlam1
Hej Abeja jeszcze zobaczymy Jędrocha i Deltima :-) a co do fotelikow to wlasnie ja myslalam o takich za maks 300 zł ale nie wiem czy sa oki :-(
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
My zaczelismy dzisiaj dyskusje o wozkach i kurcze chyba stanie na tym ze jadnak kupimy sobie nowy a chrzesniak zostanie w swoim. Ogladalismy fajne spacerowki w Gliwicach, ale nie wiem co za firma. no i Piotrek stwierdzil, ze czemu jego dzicko ma jezdzic w starym wozku a obce w nowym. :-) Chyba kupimy jakis tani 2 funkcyjny a po roku zmienimy na jakas fajna spacerowke.
Karlam1
Aph w sumie racja bo jak by nie bylo, to za kazdym razem dostalabys wozek uzywany;-) tylko teraz trzeba sie zastanowic co kupic :-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
No wlasnie, co kupic?? Koszmar, za duzo tego jest. :-(
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
twoj maz ma calkowita racje... co do wyboru wozka to wypisz sobie na kartce co potrzebujesz w kolejnosci najwazniejsze do mniej waznych i idz na zakupy. dobrym pomyslem jest tez "pozyczyc" chrzesniaka do przymiarki w wozkach, bo wtedy bedziesz mogla zobaczyc jak sie go pcha z dzieckiem i czy jest dla malenstwa i dla ciebie wygodny. radzilabym tez nie sluchac zbytnio sprzedawcy,bo jemu zwykle zalezy na sprzedazy a nie na twoim "dobrze"... teraz jest koniec roku i duzo firm bedzie mialo nowe kolekcje,wiec jesli wozek jest z kolekcji 2006 lub starszy to probuj sie targowac,bo im zalezy na sprzedaniu najpierw "starych" kolekcji,zeby miec miejsce na nowe... warto sprobowac,bo nic nie masz do stracenia,a mozesz troszke zyskac... pamietaj tez,ze nie ma czegos takiego jak wozek uniwersalny,bo takowy sklada sie z kompromisow i mysle,ze najczesciej i tak konczy sie na kupnie dwoch lub nawet wiecej wozkow.... jak juz wiele razy wczesniej pisalam ja jestem zagorzala zwolenniczka gondol i rownie zagorzala przeciwniczka fotelikow wpinanych do wozka na spacery; i opinia,ze gondola starcza zaledwie na kilka miesiecy wiec nie warto jej kupowac,mnie nie przekonuje zwazywszy,ze dziecko zwykle w pelni korzysta z wozka do mniej wiecej 20 miesiecy ( potem zwykle chce samo chodzic i sprawdza sie super parasolka) wiec jesli bedziesz uzywac gondoli przez 6- 8 miesiecy,to to nie jest wcale tak krotko.... ale zaznaczam to jest moja opinia i kazdy powinien kierowac sie wlasna intuicja co do wyboru, bo swoje potrzeby znasz najlepiej...
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Odradzam Wam zdecydowanie Tako silwer colecion bardzo szybko strzelają zembatki hamólców jak zapakuje sie kosz nadole zakupami podstawowymi i szybko po pół roku sie rozklekotał i po mimo ze mam parter wózka nie nosze to ze względu na swoją wage 21kg jest ciezki w prowadzeniu i sterowani a dochodzi waga dziecka.
Podziel się: