reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

Elżbietka,
albo taka (najpewniej):AMY
albo taka:AMY
Niestety tej drugiej nie widziałam nigdzie na "żywo" i boję się kupic przez internet...jest tańsza niż pierwsza...

Tynka,
Wrzuć wózek, bo tez jestem ciekawa, jak wygląda.

Co do gruszek - myślę, że patyczek sam nie starczy. Dziś miałam pediatre na szkole rodzenia i dr. powiedziała, że dziecko oddycha tylko przez nos od roku czasu. Ważne jest bardzo, aby był on drożny. Łatwo go podrażnić, np. poprzez za suche powietrze w domu. Ja zastanawiam się nad Fridą do nosa zamiast gruszki- już ją obśmiałyśmy na którymś wątku...

reklama
Tynka fajny wózek:-)mi też się taki przyda no i fajnie,że masz windę...bo ja będę musiała tachać z 1go piętra, ciekawe ile waży...Koleżanka koleżanki ma do odsprzedania za stówkę:-)wózek tego typu ale go nie widziałam...Jakby co będę mieć jeszcze czas,żeby zamówić nawet po porodzie bo na początek nie będę wychodzić na spacery sama,mam już dwa wózki mój Mariusz niezbyt zadowolony na myśl,że mam kupić trzeci bo gdzie go postawić...

My tego deltima tak po miesiącu lub dwóch sprzedamy i chcemy kupić taka zwykła parasolke ( bo może być tak,że tylko z Emilka trzeba bedzie wyjsc)ale nad tym się jeszcze zastanawiamy. Poza tym jak ja jestem cały dzień w domu sama to i tak z dwójka bede wszedzie biegała.......więc teoretycznie taki wózek to u nas jedyne wyjście.

Dokładnie Aph lekko sie prowadzi i lekko składa a waży chyba 13 kg. Musimy jeszcze dokupic nowy fotelik samochodowy i follię przeciwdeszczową..a i ocieplacze na nóżki .A w porwnaniu z deltimem to bajka w prowadzeniu wózka.........

reklama
Pamietam jak to było u mnie za pierwszym razem jak we wrześniu kupilismy łóżeczko to od razu je złozylam ( oberwało mi sie wtedy od Pawła:-D ) i wózek też musiałam rozpakować i obejrzec co i jak:-D :-D . Także dokładnie was rozumiem:tak:

Do góry