reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsza wizyta u ginekologa

dzięki dziewczynki za pozytywne myślenie :) i wiarę w mojego maluszka :) obawy mam,ale też gorąco wierzę i mam nadzieję,że wszystko będzie ok ,pewnie 15.09 nic więcej się nie dowiem,ale mam wizytę,może jakieś badanka mi G zleci...

reklama
dzięki dziewczynki za pozytywne myślenie :) i wiarę w mojego maluszka :) obawy mam,ale też gorąco wierzę i mam nadzieję,że wszystko będzie ok ,pewnie 15.09 nic więcej się nie dowiem,ale mam wizytę,może jakieś badanka mi G zleci...

napewno zleci:) uwazaj teraz na siebie i fasoleczke:) gratuluje:)

uważam,uważam :)
kusi mnie jeszcze zrobienie przed wizytą badania poziomu tego progesteronu...bo nidgy nie miałam badanego,ale jak pójdę teraz na pobranie krwi ( czego nie znoszę strasznie i każde to dla mnie stres ;)) to wolę chyba poczekać, aż gin mi zleci pewnie szereg innych, to za jednym kłuciem więcej się zbada :)

uważam,uważam :)
kusi mnie jeszcze zrobienie przed wizytą badania poziomu tego progesteronu...bo nidgy nie miałam badanego,ale jak pójdę teraz na pobranie krwi ( czego nie znoszę strasznie i każde to dla mnie stres ;)) to wolę chyba poczekać, aż gin mi zleci pewnie szereg innych, to za jednym kłuciem więcej się zbada :)
dokladnie:) jezeli to dla ciebie stres to lepiej poczekac i miec wszystkie badania za pierwszym razem:)

moja wizyta zakończyła się sukcesem :-) jestem w 6 tygodniu i 4 dniu ciąży i widziałam już mojego maluszka i jego bijące serduszko na monitorze usg :happy2:

Cześć Dziewczyny!
Gratulacje z powodu Waszych maluszków ;-)
ja nigdy nie mogę doczekać się wizyty u lekarza jak robi USG, bo NARESZCIE mogę zobaczyć to moje maleństwo :tak: a musze poczekać jeszcze jakieś 5 tyg! :szok:

reklama
Cześć dziewczyny, nie zdążyłam odpowiedzieć przed wyjazdem. Byłam na wizycie 3go września i okazało się, że jestem dokładnie w 6stym tygodniu ciąży. Dzidziuś był maleńki ale można było zauważyć coś co przypominało bijące serduszko więc lekarz mi potwierdził, że wszystko w porządku. następną wizytę mam 29 września i mam nadzięję, że fasolka będzie lepiej widoczna:) Od razu założył mi karte ciąży i dał skierowanie na podstawowe badania:)Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy:)

Do góry