dzięki dziewczynki za pozytywne myślenie i wiarę w mojego maluszka obawy mam,ale też gorąco wierzę i mam nadzieję,że wszystko będzie ok ,pewnie 15.09 nic więcej się nie dowiem,ale mam wizytę,może jakieś badanka mi G zleci...
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
dzięki dziewczynki za pozytywne myślenie i wiarę w mojego maluszka obawy mam,ale też gorąco wierzę i mam nadzieję,że wszystko będzie ok ,pewnie 15.09 nic więcej się nie dowiem,ale mam wizytę,może jakieś badanka mi G zleci...
napewno zleci uwazaj teraz na siebie i fasoleczke gratuluje
uważam,uważam
kusi mnie jeszcze zrobienie przed wizytą badania poziomu tego progesteronu...bo nidgy nie miałam badanego,ale jak pójdę teraz na pobranie krwi ( czego nie znoszę strasznie i każde to dla mnie stres ) to wolę chyba poczekać, aż gin mi zleci pewnie szereg innych, to za jednym kłuciem więcej się zbada
kusi mnie jeszcze zrobienie przed wizytą badania poziomu tego progesteronu...bo nidgy nie miałam badanego,ale jak pójdę teraz na pobranie krwi ( czego nie znoszę strasznie i każde to dla mnie stres ) to wolę chyba poczekać, aż gin mi zleci pewnie szereg innych, to za jednym kłuciem więcej się zbada
fikusek1988
dokladnie jezeli to dla ciebie stres to lepiej poczekac i miec wszystkie badania za pierwszym razemuważam,uważam
fikusek1988
moja wizyta zakończyła się sukcesem :-) jestem w 6 tygodniu i 4 dniu ciąży i widziałam już mojego maluszka i jego bijące serduszko na monitorze usg
gratuluje
mikaa23
Zaciekawiona BB
gratuluje
Dziękuję jestem taka szczęśliwa bo udało nam się w pierwszym cyklu
Dziękuję jestem taka szczęśliwa bo udało nam się w pierwszym cyklu
Wieeelkie gratulacje jest powód do radości...
może i ja się doczekam potwierdzenia szczęśliwego...
reklama
koniczynka_00
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, nie zdążyłam odpowiedzieć przed wyjazdem. Byłam na wizycie 3go września i okazało się, że jestem dokładnie w 6stym tygodniu ciąży. Dzidziuś był maleńki ale można było zauważyć coś co przypominało bijące serduszko więc lekarz mi potwierdził, że wszystko w porządku. następną wizytę mam 29 września i mam nadzięję, że fasolka będzie lepiej widoczna Od razu założył mi karte ciąży i dał skierowanie na podstawowe badaniaPozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy