reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluszki z Biedronki?

reklama
zdecydowanie polecam z biedronki. od początku używaliśmy Pampersów Baby Dry- potem jakiś czas Sleep and Play- było ok- cieniutkie- ale teraz mały za dużo siusia i przemakały.
Obecnie cały czas używam Dada i nie narzekam. Po nocy nieraz przemoknie, ale każdy pampers by przemókł przy takiej ilości- nie przewijam małego w nocy, bo się nie budzi.

Używałam przy moich dwóch starszych synków Pampersy i teraz stwierdzam że przepłacałam:/
Uzywam Dada odkąd synek się urodził jestem zadowolona:)z lekkim minusem ale to za chwile...

Wyglad?nie róznią sie praktycznie od Pampersów równeiż maja w sobie aloes jak którejś mamie się to podoba ;)cena?tu różnica i to duza!Nawet jak w promocji gdyż używamy teraz 4 i w Pampersach promocyjnych jest mniej sztuk niż w Dada...
Zapach?jak w kazdych pampersach w mocno zasiusianych czuć te siuśki...po za tym wole aby czuć siuśki niż nie wiaodmo co?tzn.jak zsiusiany jest pampers mocno i nie czuć siusiów a powiedzmy jakiś al'a zapach to wiaodmo ze tam jest chemia aby własnie ten zapach zminimalizować...

Ok ale ten minus musze napisac;)
Odkąd zaczeliśmy stosować 3 (za tym synek dużo siusiać)trzeba w nocy przebierac bo po bokach mi przeciekają:/zdarza sie jak nie ma tak zasiusianego pampersa...nie wiem o co chodiz bo na dniu nigdy ani razu ale w nocy juz tak...synek zasypia na boczku i mozna powiedzieć dlatego ale na dniu też tak zasypia i sucho...nie wiem nie potrafię napisac dlaczego(zakładam dobrze pampersa gdyż juz mam w tym praktyke hihi)ale dobre w tym jest to że w nocy przebieram zsiusianego ale rano wstanie suchy pomimo ze podobnie zsiusiany pampers...ok dla mnie nie problem zmienic pampersa w nocy ale najgorsze że musze body śpioszki wsio przebrać bo mokre...niekeidy nawet jak pampers nie pełny można napisac...

Ale ogólnie polecam :))

Chusteczki również używamy Dada:)

Ja dla córy próbowałam Dada ale przemakały. Ona była wtedy malutka (może 3 miesiące) i przewijałam ją w nocy i co brałam na ręce to pajacyk przemoczony i cała do przebrania :no: Ale moja koleżanka używa ich już 10 miesięcy i bardzo sobie chwali. Także chyba najlepiej spróbować- w końcu nie są bardzo drogie ;-)

Do góry