reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy z Biedronki - POLECAM

Nie wiem czemu dyskwalifikujecie Happy. Akurat ja bardzo sobie je chwalę, są obszerne, chłonne, nie tak cieniutkie jak pampersy, po prostu porządne.
Z kolei Pampersy- mam wrażenie ze już cieńsze byc nie mogą. Nieco lepsze od Pampersów jest Dada z biedronki, ale tak jak któraś z was wcześniej napisała- to już nie te same Dady co dawniej... (z żabkami, solidne)
The best jak dla mnie były Huggiesy Freedom, ale niestety mają wysoka cenę...

reklama
u nas poprzeczka jest wyższa - muszą wytrzymać ok 14 godzin :) bo tyle śpi mój mały :) i wygrywają. rossmany oraz te w małych paczkach (ale nie ceratowe) z lidla :)

Maja tez śpi ok 12-14 godzin i też w bordowych rossmanach i dają rade zawsze ;) :laugh:

olga.d pisze:
Nikita,po co używać podróbek,skoro orginalne pampersy kosztują tyle samo?;-)

ja tam wole bordowe z rossmana :laugh: a kupuję je po to bo są lepsze niż pampersy maja gumki i nigdy mi nie przeciekły a pampersy owszem nawet czesto :mad: :mad: :mad:

nikita33 pisze:
Jak w tytule - chcę Wam polecić pieluchy Dada Komfort z Biedronki. My się ostatnio na nie przestawiliśmy. Są tanie - około 18 złociszy za 32 sztuki, no i w przeciwieństwie do innych tanich pieluch nie są "ceratkowe", tylko przewiewne, robili je chyba na wzór Pampersów, bo nawet z wyglądu są podobne. Generalnie bardzo dobrze się u nas sprawdzają i pod względem jakości, i pod względem ceny. Jeśli macie Biedronkę w pobliżu to radzę wpaść, kupić i wypróbować. My jesteśmy zadowoleni.

pozdrówka
nikita

Ja też zaczęłam kupować te z biedronki i jestem zadowolona przynajmniej narazie.odradzam jednak te pieluchy z Auchan z 1 kiedyś dostałam paczkę po prostu tragedia mały był poodparzany.
_601112_n.jpg

olga.d zgadzam się z tym, że pampersy nie są w cale takie drogie jeśli kupuje się jej w jumbo packach.razem z mężem przeliczylismy ceny wszystkich pampersów na rynku za szt i je najbardziej sie opłac kupować. jesteśmy na etapie 3 4-9 kg i płacimy za 90 szt ok 45 zl,wychodzi 50 gr za szt, a nasza Mała tez jest z nich zadowolona i jeszce się w nich nie odparzyła.raz mieliśmy huggiesy to wszystko z nich wy;atywało na zewnatrz

reklama
no jak anka jeszcze nosiła pieluchy tp tez mi z wyliczeń wyszło, zę pampersy najbardziej się opłacały - najtaniej za sztukę wychodziły - i to właśnie w jumbo packach - te Happy wychodziły podobnie ale Anię odparzały.. pieluchy DADA były OK ale nie wychodziły najtaniej.. Rossmanowych nie próbowałam ale spróbuję przy drugim maluchu :D

Do góry