no dobra dziewczyny. pampki w jumbopaczkach wychodzą najtaniej za sztukę. tyle, ze tych sztuk trzeba zużyć więcej niż np rossmanów czy dada i jeszcze nierzadko ubranie po megakupie odplamić pampki po prostu są takie sobie na dodatek powąchajcie je... nie wiem z czego oni je robią ale ten smród mnie przeraża
reklama
Teddy
Październikowa mać
ale to prawda, Pampersy smierdza niemilosiernie i wcale nie sa najlepsze... ot, zwykle pieluchy...
nie bardzo tez rozumiem sformulowania "podrobki pampersow" albo "pampersy innych firm" (sic!), jesli sie tak podchodzi to sprawy, to nic dziwnego, ze tylko firmowe sie uwaza... :
PS. ...do detektywa
to zbieg okolicznosci, ze tak jak efunia jestem z pazdziernikowek...
nie bardzo tez rozumiem sformulowania "podrobki pampersow" albo "pampersy innych firm" (sic!), jesli sie tak podchodzi to sprawy, to nic dziwnego, ze tylko firmowe sie uwaza... :
PS. ...do detektywa
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Teddy pisze:PS. ...do detektywa
heheh ja wszędzie węsze spisek :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
nie zartowałam tak mi jakos się pomyslało że się efunia specjalie znowu zalogowała żeby jeszcze o rossmanach napisać - głuptas ze mnie ;D ;D ;D
jsorbek pisze:Teddy pisze:PS. ...do detektywa
nie zartowałam tak mi jakos się pomyslało że się efunia specjalie znowu zalogowała żeby jeszcze o rossmanach napisać - głuptas ze mnie ;D ;D ;D
rzeczywiście. loguję się pod wieloma nickami i w ten sposób podbudowuję swój autorytet
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
efunia pisze:jsorbek pisze:Teddy pisze:PS. ...do detektywa
rzeczywiście. loguję się pod wieloma nickami i w ten sposób podbudowuję swój autorytet
;D ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
tymi76
Fanka BB :)
prawdziwy detektyw to Teddy!!! mój synuś też Tymek, tzn Tymon. Nie wiem jak Efuni: Tymoteusz czy Tymon. A październikowe mamuśki ,,podglądam" od daaaaaaawnaaaaaaaa. Mój bobek też październik 2005. Tylko się jakoś krępuję wtrącać. Taki ze mnie przyczajony tygrys. a pampersy i tak smierdzą :laugh:
Podziel się: