Drogie pieluszkowe mamy- odwołuję się do Waszej wiedzy
Otóż zakupiłam zupełnie przez przypadek (na targu z przeróżnymi rupieciami) ogromną reklamówę wkładów i otulaczy (chyba

) za zawrotną sumę 25 zł.
Problem w tym, że zupełnie nie potrafię sklasyfikować moich zakupów. Jakieśtam szerokie pojęcie na temat pieluch mam, ale przyznam się szczerze, że nie znam się na firmach, rodzajach itd. Mamą zostanę w marcu i chciałabym kiedyś przejść na wielorazówki. Nie od urodzenia, może od 3-4 miesiąca...
Możecie mi pomóc w nakreśleniu, co tak naprawdę kupiłam?
Wkłady: średniej wielkości prostokąty składane na trzy, mają kilka warstw materiału i są obszyte. Wyglądają jak kołderka do łóżeczka dla lalek

pieluchy: A może właśnie bardziej otulacze... Na metce napis NAPPY NATION size 3, ale nie mogę się nigdzie dokopać do żadnej takiej strony internetowej. Może to stara firma... W każdym razie jest to cudo na rzepy, materiał taki pul-owaty (nie znam się), ale cerata to nie jest. Nie ma w środku żadnego materiału oprócz tego zewnętrznego. Przy nóżkach ma jeszcze takie "motylki": zakładki z gumką żeby się nic nie wylewało.
Możecie mi powiedzieć na podstawie opisu, co właściwie kupiłam

? I mniej więcej na jaki wiek można używać tych pieluszek? Nie ukrywam, że kupiłam cały zestaw ze względu na wkłady, bo chyba można je stosować we wszystkich rodzajach wielorazówek,dobrze myślę?