reklama
Sroka, zależy w jakie pieluchy zamierzasz inwestować i ile wydasz. Na niektórych stronach sklepów z pieluszkami masz wyliczenia. U mnie koszt samych pieluch wyniósł mniej więcej tyle, co 10 miesięcy używania jednorazówek.
D
Doloress
Gość
a ja zrobiłam 3cie podejście i pasuje
chyba, że coś doradzicie, bo już nie mam pomysłu
moje dziecie ma 6kg
wcześniej myślałam, że jest za chudziutkie, ale teraz ma udka niczego sobie
i niestety kieszonki - nic innego nie wchodzi w grę
po godzinie, a czasem nawet i nie i tu mówię o nowych, przeciekają
nie chce mi się za każdym razem przebierać całego dziecka
czasem po 30 minutach moje dziecko jest przecikane w nóżkach
a kieszonka jest na najmniejszy rozmiar ustawiona
wkład w środku
na zewnątrz
albo tu i tu - nic to nie zmienia
poradźcie
bo i tak już część sprzedałam i będę chyba sprzedawać dalej bo nie widzę sensu wielo
a byłam tak bardzo optymistycznie nastawiona
chyba, że coś doradzicie, bo już nie mam pomysłu
moje dziecie ma 6kg
wcześniej myślałam, że jest za chudziutkie, ale teraz ma udka niczego sobie
i niestety kieszonki - nic innego nie wchodzi w grę
po godzinie, a czasem nawet i nie i tu mówię o nowych, przeciekają
nie chce mi się za każdym razem przebierać całego dziecka
czasem po 30 minutach moje dziecko jest przecikane w nóżkach
a kieszonka jest na najmniejszy rozmiar ustawiona
wkład w środku
na zewnątrz
albo tu i tu - nic to nie zmienia
poradźcie
bo i tak już część sprzedałam i będę chyba sprzedawać dalej bo nie widzę sensu wielo
a byłam tak bardzo optymistycznie nastawiona
U nas na początku kieszonki też przeciekały i za namową dobrej duszy zakupiłam 3 otulacze z małe me i one nie przeciekają .
Wkładów uzywam tych samych co do kieszonek ,a samych kieszonek na nowo dopiero od jakiegoś tygodnia .
Z mojego doświadczenia wynika ,że dla takiego maluszka 6 kg to kieszonki się nie nadają .One sprawdzają się dopiero potem jak już dziecko jest większe.
Wkładów uzywam tych samych co do kieszonek ,a samych kieszonek na nowo dopiero od jakiegoś tygodnia .
Z mojego doświadczenia wynika ,że dla takiego maluszka 6 kg to kieszonki się nie nadają .One sprawdzają się dopiero potem jak już dziecko jest większe.
D
Doloress
Gość
U nas na początku kieszonki też przeciekały i za namową dobrej duszy zakupiłam 3 otulacze z małe me i one nie przeciekają .
As a takie male me na jak długo starczą
czy opłaca mi się zakupić choć jedną i zobaczyć???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
małe me to otulacz regulowany na napy czyli na cały okres pieluchowania .Jest dokładnie tak samo regulowany jak kieszonka tyle ,że kieszonką nie jest ;-).As a takie male me na jak dłudo starczają
czy opłaca mi się zakupić choć jedną i zobaczyć???
Zaletą jego jest lepsze przyleganie do ciała i dopasowanie pieluchy w środku .
Tu masz taki otulacz ;-)
otulacze otulacz PUL wielorazowe pieluszki ekologiczne
ja do tego otulacza używam ich wkładów z mikrofibry i mikropolarkiem na wierzchu na spacery i noc ,a zwykłej mikrofibry + wkładka sucha pielucha tak normalnie .
wkładki sucha pielucha
reklama
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Dolores a może wkłady nie nabrały jeszcze pełnej chłonności, albo są zatłuszczone (np. od proszku do prania). Moja mała ma też coś koło 6kg i mam kieszonki maylili i trzy kieszonki chinki i są rozmiarowo ok, w teorii powinny starczyć (rozmiarowo) do końca pieluchowania, zobaczymy jak będzie. Do otulacza male me (teraz zmienili nazwę) też się przymierzam. Aaa i jako wkładów używam ręczników z ikei i na to cienki kawałek polarka.
Podziel się: