reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pieluchy wielorazowe

As dziękuję za odpowiedź! O takie coś mi właśnie chodziło :-) Nie chcę już inwestować w pieluchy, a chcę rzadziej prać. Mam mnóstwo leżącej w szafie tetry...Pomyślałam, że z tym otulaczem, który pokazałam mogłabym właśnie w domu chociaż używać...Na zmianę z kieszonkami....

Jeszcze wydaje mi się, że ten otulacz chwila moment byłby suchy w razie gdybym go na szybko wyprała....

Chyba kupię najpierw jeden na próbę i zobaczę jak się sprawdza....

reklama
Ewula a masz dokładnie te same otulacze? Cena mnie zachęca w sumie. Bo już nie chcę za dużo inwestować - mała ma 13 miesięcy i tak czy siak łączę wielorazówki z jednorazówkami (do spania czy na dłuższe wyjścia). Mam trochę kieszonek, ale odkąd zaczęłam je dokładnie prać - czyli najpierw płukać, a potem często podwójne płukanie na koniec - to niestety znacznie wzrosły rachunki za wodę.

tak, dokładnie te :-) Zaczęłam od 2, a ostatnio jeszcze domówiłam. Mam też 2 formowanki z tego sklepu. Martwi mnie tylko, że na niektórych aukcjach podają, że zamykają działalność :\

Ewula no właśnie też to zauważyłam, że kończą działalność...ale ja czuję, że to i tak będą moje ostatnie zakupy.

Dziewczyny, czy uzywala ktoras otulaczy BambinoMio albo Onelife?
nie wiem czemu, ale kieszonki czesto mi przeciekaja przy zapieciu na brzuszku :baffled:

ja mam jeden BambinoMio i jest wąski z boków i formowanka reż musi taka być. Niestety większość z tych które mam nie pasują. Ale np z tetro ładnie się układa.

reklama
Dziewczyny, a przeliczałyście co się bardziej opłaca? Wielorazowe pieluchy czy jednorazowe? Ja się nadal zastanawiam... jednej strony chciałabym wielorazowe, bo się trochę naczytałam o tych jednorazówkach, ale z drugiej strony boję się że będzie z nimi więcej roboty... Wiec może finanse pomogą zdecydować:)

Do góry