reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy wielorazowe

As dziękuję za odpowiedź! O takie coś mi właśnie chodziło :-) Nie chcę już inwestować w pieluchy, a chcę rzadziej prać. Mam mnóstwo leżącej w szafie tetry...Pomyślałam, że z tym otulaczem, który pokazałam mogłabym właśnie w domu chociaż używać...Na zmianę z kieszonkami....

Jeszcze wydaje mi się, że ten otulacz chwila moment byłby suchy w razie gdybym go na szybko wyprała....

Chyba kupię najpierw jeden na próbę i zobaczę jak się sprawdza....

reklama
Ewula a masz dokładnie te same otulacze? Cena mnie zachęca w sumie. Bo już nie chcę za dużo inwestować - mała ma 13 miesięcy i tak czy siak łączę wielorazówki z jednorazówkami (do spania czy na dłuższe wyjścia). Mam trochę kieszonek, ale odkąd zaczęłam je dokładnie prać - czyli najpierw płukać, a potem często podwójne płukanie na koniec - to niestety znacznie wzrosły rachunki za wodę.

tak, dokładnie te :-) Zaczęłam od 2, a ostatnio jeszcze domówiłam. Mam też 2 formowanki z tego sklepu. Martwi mnie tylko, że na niektórych aukcjach podają, że zamykają działalność :\

Ewula no właśnie też to zauważyłam, że kończą działalność...ale ja czuję, że to i tak będą moje ostatnie zakupy.

Dziewczyny, czy uzywala ktoras otulaczy BambinoMio albo Onelife?
nie wiem czemu, ale kieszonki czesto mi przeciekaja przy zapieciu na brzuszku :baffled:

ja mam jeden BambinoMio i jest wąski z boków i formowanka reż musi taka być. Niestety większość z tych które mam nie pasują. Ale np z tetro ładnie się układa.

reklama
Dziewczyny, a przeliczałyście co się bardziej opłaca? Wielorazowe pieluchy czy jednorazowe? Ja się nadal zastanawiam... jednej strony chciałabym wielorazowe, bo się trochę naczytałam o tych jednorazówkach, ale z drugiej strony boję się że będzie z nimi więcej roboty... Wiec może finanse pomogą zdecydować:)

Do góry