reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

reklama
Iwonka hmm chyba sie oplaca, chcoiaz czasami sa promocje w supermarketach ze mozna trafic raz w jednym raz w drugim :-p my juz dawno pampersa nie uzywamy.
Do mnie tez przyszla probka i zgadzam sie z madzia sa leciutkie mieciutkie nie widac tego pampersa jak majteczki chłona dobrze ;-)

Iwonka ja kupuje te pudelka z pampersa(jak mam talony)tylko nr 5 ale jak widze cene to szok.Ja tu daje za takie pudelko 10 f i jest tam 68 pampersow:tak:a ten drugi link to to samo jest.W pudelku sa wlasnie takie dwa opakowania pampersow w takiej wlasnie foli:sorry:

Kupiłam wczoraj Pampers'y active girl, jak narazie jestem zachwycona :-), trochę się bałam, bo kiedyś Ami jak używała Pampersów dostała uczulenia, mam nadzieję, że przy tych nie będzie takiej sytuacji :sorry:...Pierwszy i największy plus tych pieluchomajtek to taki, że przy Amelii dla której ostatnimi czasami traumą jest leżeć i zakładać jakąkolwiek pieluchę, te zwyczajnie się wciąga jak majteczki, ach...dzięki temu komuś, kto to wymyślił ;-):-)

Kwiateczek u nas te pomaranczowe to sie nazywaja sleep&PLAY .Nie maja rozciagliwych boczkow ,sa chyba na bazie rumianku,sa cienkie i tansze.To tyle co je rozni od zwyklych pampkow.
Tu masz opinie.
p&g_pampers_pieluszki_sleep&play.gif

reklama
d\ieki Iwonka:tak:w sumie na dzien moze sie przydadza:tak:latwiej sie bedzie ruszac.kupie mala paczke i zobaczymy.Zawsze sa dobre i zle opinie.mam tescowe tez,zakladam na noc bo sa wlasnie chlonne a pamki czasem nad rane musze zmieniac bo caly przelany:sorry:dzis np.malo sikal ale malo tez juz pije:baffled:

Do góry