szopek
Mama Kniazia Burubara
wychodzi tanio pod warunkiem, ze się teleportują w czasoprzestrzeni do odbiorcy czyli odliczajac koszty przesyłki. Wliczając taki koszt to oszczędnosc na pampkach 4 jest rzędu 2-3 groszy z pieluchę a to już nie takie ho, ho.Na allegro sa tanio pamki ,zobaczcie Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
A te nie sa tanie? Pytam bo nie kupuje tej marki wiec nie wiem PAMPERS NIEMIECKIE BABY DRY 4 okazja 246szt 155zł (753238133) - Aukcje internetowe Allegro
No ale nasze pociechy to pewnie już na 4+ lub 5 jadą ( przynajmniej mój).
np PAMPERS NIEMIECKIE 5- 102szt. KURIER tylko 87,00 (773983803) - Aukcje internetowe Allegro to już wychodzi mi całkiem sporo.
Jedyny sposób na oszczędności to albo umawiać sie na odbiór osobisty albo filować promocje w marketach.
d\ieki Iwonkaw sumie na dzien moze sie przydadzalatwiej sie bedzie ruszac.kupie mala paczke i zobaczymy.Zawsze sa dobre i zle opinie.mam tescowe tez,zakladam na noc bo sa wlasnie chlonne a pamki czasem nad rane musze zmieniac bo caly przelanydzis np.malo sikal ale malo tez juz pije
Ja nie kupowałam ich bo mi akurat chusteczki nie podeszły.Mam jakieś przyzwyczajenie, ze cytrusowe zapachy nadają się do środków czystości typu mleczko do czyszczenia wanny. Moja mama kupuje ( bo ja mam ściery zwykłe ) takie chusteczki do ścierania kurzu - to one takie same.Tez pomarańczowa paczka nawet.
Poza tym przy takim ruchliwym dziecku -a przecież kto jak kto ,Kondzio też do cichych truś nie należy- to wolę coś z elastycznymi bokami. Bo go obetrze , albo mu zlatywać będą.
Huggiesy są elastyczne ale nie tak jak Pampki i Miku ma ślady, obcieraja go.
dotkass- pielucho-majtków nie kupie bo jeszcze się przyzwyczaję do lepszego i co ja wtedy zrobię;-).
Natomiast co do uczuleń i innych takich.
Pampki 2 i 3 były beznadziejne ( te 3 bez chmurek jak jeszcze pamiętacie czyniło to różnicę), używaliśmy tescowych i huggiesów. 3 z chmurkami i wzwyż to już moim zdaniem są bezkonkurencyjne. Gdyby jeszcze tak nie śmierdziały tym balsamem.
w karfurze jest teraz promocja na pampersy - ceny nie pamiętam 40 coś tam za jumbo paczkę obojętnie jakiego rozmiaru