reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

Sorry,że się wtrącę wogle moje dziecię nie jest z maja,ale miałam tę wątpiliwą przyjemność użytkowania pieluszek ala'jeans...no więc Nicole powychodziło od tych pieluszek uczulenie jakiego jeszcze nie widziałam,dosłownie bąble ropne:wściekła/y::angry::angry:...Nie polecam ich i tylko dlatego napisałam do Was...
Dzięki za info. Zastanawiałam się właśnie czy ich nie kupić na lato ( wiem " na zaś " pieluchy kupować to głupota, ale te są niby limitowane to raz, dwa, ze ceny pieluch mają wzrosnąć ze względu na stawkę vat) ale sobie oszczędzę w takim razie.

reklama
Jakby któraś z Was była zainteresowana, to w Tesco od 19.03 jest promocja na pieluszki Bella Happy (big pack - 72 sztuki czwórek) w cenie 35,99.

Ta promocja jakoś nie rzuciła mi się w oczy, natomiast wczoraj kupiliśmy huggiesy 66 sztuk za niecałe 28 zł. Też w Tesco

dziewczyny w realu promocja 2 paczki jumbo pampersa za 95 zł:tak::tak:
pieluszka dada biedronkowe polecam jakościowo równają oryginalnym pampersom:tak:jedyne pieluszki z których do tej pory byłam nie zadowolona to hugissy clasik sztywne i zawsze bokiem mi się maluszek przesika natomiast te z dysneyem są ok:tak:

od dluzszego czasu kupowalismy pampersy te za 95 zl w realu rozmiar 6 sztuk nie pamietam 54 albo 64 :eek: a teraz ich nie bylo i za dwie paczki wyszlo by ok 130 zl :szok: bylismy w kauflandzie i kupilismy pampersy sleep &play 58 szt. za 33zl z groszem chyba wiec wyszlo nam ok 70zl za dwie paczki :tak:.
Jakosciowo hmmm nie maja super wzorka ani streczu dopiero jeden zostal zasikany wiec ciezko mi powiedziec ale mysle ze nie jest zle. Puzniej sie zastanowilam ze przeciez jak sie nie sprawdza to po co dwie paczki wzielam ale w sumie da sie przezyc ;-)

Wiktoria - ja kupowałam te sleep and play pieluchy. Dla mnie były ok tylko paczka za mała i szybko trzeba było druga kupować;-)

A my przerzuciliśmy się na pieluszki z ROSSMANA dla nas są jeszcze lepsze od pampersów dzięki ściągaczowi z tyłu, naprawdę są mega dobre z rozciągliwymi boczkami i cena suuuper za 33 zł mam dużą paczkę nie pamiętam dokładnie ile jest, też coś jak pampers. Aha no i rozmiar 4+ Zosia jak kupsko walnie to przynajmniej nie jest na plecach jak w przypadku pampersów:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
A my przerzuciliśmy się na pieluszki z ROSSMANA dla nas są jeszcze lepsze od pampersów dzięki ściągaczowi z tyłu, naprawdę są mega dobre z rozciągliwymi boczkami i cena suuuper za 33 zł mam dużą paczkę nie pamiętam dokładnie ile jest, też coś jak pampers. Aha no i rozmiar 4+ Zosia jak kupsko walnie to przynajmniej nie jest na plecach jak w przypadku pampersów:-):-):-):-):-):-):-)

my tez ich używamy :tak:

Do góry