A
reklama
Nathalie
Fan(ka)
tak, tez o tym slyszalam, dlatego staram sie, zeby ingusia wypompowala ile sie da. mam juz te cudowne granulki, troche sie naglowkowalam zanim je wydobylam ze srodka, hi hi, potem zobaczylam instrukcje... : wzielam juz raz. czekamy na efekty.
bartyś
Fanka BB :)
Ja też nie przystawiam Kamilka do drugiej piersi przy jednym karmieniu, bo na początku mleczko jest u mnie takie wodniste, więc biorąc pod uwagę krótkie ssanie Kamilka, to gdybym chciała go przystawiać też do drugiej piersi, to nie doszedłby do tego właściwego mleczka, tylko spiłby to wodniste, które leci na początku ...
Arkadiusz i Basia - te granulki są na laktacje - pare postów wstecz jest nazwa, a co do werandowania - my zaczęlismy jak młody miał ok 3 tyg - najpierw na 10 min przy otwartym okienku, potem 15, 20 min i wio na pole!!teraz już spacerujemy nawet 1,5godziny jak jest ładna pogoda!!!
dziewczynki - dzisiaj nie wykapala i nie wykapie Paulinki !! Pierwszy raz mi sie to zdarzylo, ale jestem tak padnieta po calym dniu latania miedzy jednym dzieckiem a drugim ze szok !!! A wlasciwie to byl bardzo intensywny dzien jesli chodzi o zajmowanie sie Paulina - biedna ma kwarantanne i trudno ja utrzymac w jednym pokoju, bo zwyczajnie jej sie nudzi - tak normalnie to przeciez urzeduje w kazdym pokoju, a tu nagle zamknieta w jednym - no ale to dla jej dobra, zeby mi nie zachorowala... no ale jednak ciezko jest miec dwojke dzieci - przydalby sie moj klon - tez z mlecznym cyckiem ;D ;D No i mam nadzieje ze dzisiejszy brak kapieli nie zaszkodzi, ale uwierzcie, ze poprostu padam z nog...
Pewnie wydaje sie to dziwne patrzac na ilosc wystukanych dzis przeze mnie postow - ale to z mala przy cycku tu siedzialam... hehe
Pewnie wydaje sie to dziwne patrzac na ilosc wystukanych dzis przeze mnie postow - ale to z mala przy cycku tu siedzialam... hehe
A
aOLA
Gość
jestem ciekawa ile waza wasze szkraby moj w 7tygodniu wazyl 4720g ;D
Wanda nie miej wyrzutów, ja kapie co drugi dzień, i wierze ze mozna stukac tyle postow z dzieckiem na reku. sama tak robie ;D ;D ;D nawet teraz, a pomysl jaka bedzie zafascynowana tymi pomieszczeniami jak kwarantanna sie skonczy-bedziesz miała nadmiar spokoju,hehehe
aOla- w 7 tyg Karol wazył 5.3kg,niezle nie????ale miał wysoka wyjsciową wage
aOla- w 7 tyg Karol wazył 5.3kg,niezle nie????ale miał wysoka wyjsciową wage
reklama
Moskito - dzieki za slowa wsparcia moje dzieci juz spia - ale przed chwilka mala tez byla przy cycku ;D no ale juz spia, a ja nawet nie mam sily isc TV wylaczyc - jak juz usiadlam z kolacyjka tak wstane pewnie dopiero na M jak milosc, wiec w sumie nie oplaca sie wylanczac ;D ;D ;d ale jestem len
Podziel się: