reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

reklama
A i jeszcze dla ew. wyjasnienia jesli potrzeba. oczywiscie dzidzia wyssie o wiele wiecej niz laktator ale sciaganie i nakarmienie wlasnym mleczkiem z butli bylo mi zalecone jak mala jadla tylko 5 min i sie martwilam czy zjada odpowiednio duzo bo sie naczytalam ze 15-20 min minmum. No i polozna kazala mi zobaczyc nie ile sciagne a ile ona na jeden raz wypije.

Mam pytanko do Mamuś, które zakupiły dla swoich Maluszków leżaczek-bujaczek: Czy Wasze dzidzie chcą w nim leżeć czy jest to zbędny wydatek ??? Nasz Kamilek ostatnio bardzo marudzi jak kładziemy go w dzień do łóżeczka, po prostu non stop chce być noszony na rękach, najlepiej w pionie jak do odbijania, dlatego pomyśleliśmy o leżaczku, bo ta pozycja w foteliku samochodowym wydaje mi się "niezdrowa" dla takiego Maluszka...

W leżaczku bujaczku Mój Filip to właśnie od 3,5 godzin śpi i tak w dzień ajk jest najedzony to go tam kładziemy i jest spokojny ;D
Ja za ten bujaczek dałam całe 15 zyli więc nawet jakby sie nie przydał to zadna strata :D

Bartyś, Gochna leżaczek-bujaczek to bardzo fajna sprawa, nasz Kacperek lubi w nim nie tylko leżeć ale i spać chociaz wolałabym żeby spał w łożeczku bo to zdrowiej dla kręgosłupa i jak tylko sie da to przekładam go do łożeczka, chyba że bardzo marudzi to zostawiam go w leżaczku. Taki leżaczek z dzieciaczkiem możesz przenieść gdziekolwiek np. do kuchni gdy gotujesz obiad, masz cały czas malucha na oku no i możesz do niego gadać więc nie bedzie czuł sie samotny.
Naprawde jest warty polecenia. :)

Gochna kupowałam używany a jaki to wyślę zdjęcia później do wandy i ona je wrzuci to pokaże leżaczek ;D

reklama
Ja dostałam w prezencie leżaczek bujaczek firmy tako, jest super, mała spędza w nim każdą chwile kiedy nie jest na rękach w ciągu dnia. Super sprawa.

Do góry