reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

Ja tak zabezpieczylam lozeczko - wlozylam do lozeczka taka sztywna poduszke z gąbki i ochrania jedna strone lozeczka na wysokosci glowki a z drugiej ochraniacz i kocyk, czasem tez przewieszam kolderke przez barierke. Ale moja Gabi jest bardzo ostrożna i jak na razie tylko 2 razy sobie zbila glowke tfu, tfu.... oby nie zapeszyc.

reklama
Bartys i Zdanka nie po karteczce bo Amelka mówiła że raz jej sie wydawało że jest karteczka a nie było ale jak pisała Gabi rysunki - Pampersy sa ułożone jednakowa z jednej strony widać przód a z drugiej tył i na tyle własnie jak sa inne obrazki a nie tylko pomarańczowe i zielone to znaczy że nowe. Latawce np sa tylko na nowy takie malutkie. I u nas faktycznie jest sporo 4 nowych. Jestem w kontakcie z pampersem może mi napisza jak zdecydują czy wejda na stałe te nowe. Narazie jeszcze nie wiedzą .
Ja tez rossmana używam ale na taki upał pampers jest lepszy bo cieńszy

A czy myślicie, że powinnam już pozbyć się z łóżeczka tej poduszki klin ? Bo Kamil jak śpi na brzuchu to właśnie na niej śpi i nie wiem, czy dobrze, że ma głowę wyżej ciągle ?

Ingusia raczej nie należy do ruchliwych dzieci. Wierci się strasznie jak siedzi na kolankach ale w łóżeczku jest raczej spokojna i nie obija się o szczebelki.

Proszę powiedzcie mi jak wyglądają te potówki - dziś Gabrysi wyskoczyly na ramionkach, szyjce i pod brodką takie drobne czerwone krosteczki i nie wiem co to moze być???

Karina potówki to takie krosteczki tak jak by do wyciśnięcia na czerwonej plamce
mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi ::)

reklama
Do góry