reklama
a ja sie przyznam, ze Ade na noc ubieram ceniej od siebie samej : ja spie pod gruba koldra, a Adula tylko w spiworku bez przykrycia zadnego innego no ale u Nas w domku jest naprawde chlodno, pamietacie temp 12 stopni ??? :laugh: :laugh:
ana30 pisze:Wanda i Pamciaw - a co wy jakies konkursy uskuteczniacie, ktora lzej ubierze dziecko?? ;D ;D przeciez kazda z nas chyba dostosowuje ubior do temp - np u mnie jest goraco, dlatego tylko pajac lub body +spiworek, ale np u moich rodzicow jest lodowa tak jak u Gabi, wszyscy sie trzesa i naawet podczas upalow trzeba chodzic w bluzie , wiec tam zaloze mu cos grubszego. Dodam, ze Stasiu tez ani razu nie byl chory i nie wie co to katar ani przeziebienie.
Ana - ale Gabi pisala ze u niej w domku jest max 22 stopnie, czy uwazasz ze to lodowa ??? ??? ??? bo nie rozumiem juz o co Ci chodzi... Poza tym nikt tu nie robi zadnych konkursow co do ubiorow dzidz...
nie wiem jaka temp jest u Gabi, pisala tylko ze zimno, no ale nie o to mi chodzilo, tylko po prostu tak to odczulam, ze wy piszecie, ze im cieniej tym lepiej, jasne, ze sie zgadzam, bo to zle przegrzewac dzieciatko, tylko biega mi o to, ze kazda z nas ma wewnetrzny termostat i potrafi dostosowac ubranko do temp., moze dziewczyny u ktorych jest noca zimno musza ubierac je cieplej. tyle. ;D
bartyś
Fanka BB :)
Zgadzam się z Aną Każda z nas najlepiej czuje, jak ubrać swojego dzieciaczka w zalezności od temperatury panującej w domciu , a wiadomo, że też w jeden dzień jest cieplej a w drugi chłodniej. Do tej pory Kamil spał w pajacu z długim rękawem i w śpiworku, a teraz kiedy jest cieplej w nocy, zakładam mu body z długim i też do śpiworka ( a śpiworek mam taki bez rekawków )
Ja ubieram Mikolaja albo w bluzeczke na krótki rekawek albo body krótki rekaw i przykrywam cienką poszewką od kołderki. Ale ona jest skopana. Śpiworek mój jest za ciepły, niby na krótki rekaw, ale mam wrazenie, ze Miki by sie w nim w nocy zgrzał.
Pytalam doktora i powiedzial, ze dziecko powinno byc przykryte czyms do pasa i jezeli odkryje sie to znaczy, ze mu za goraco.
A kremu z filtrem narazie nie mam (tylko bambino)i wlasnie musze cos zakupic...
Pytalam doktora i powiedzial, ze dziecko powinno byc przykryte czyms do pasa i jezeli odkryje sie to znaczy, ze mu za goraco.
A kremu z filtrem narazie nie mam (tylko bambino)i wlasnie musze cos zakupic...
agnes.kol
Fanka BB :)
Ja Weronike ubieram na noc w body z któtkim rękawkiem i przykrywam delikatnie kołderką a jak jest jej gorąco to się rozkopie i nic jej nie jest, chyba żema zimne nózki to jej delikatnie nakryje i małej do te pory nic nie jest
Własnie zastanawiałam się jaki małej kremik kupić na słońce i zgłupiałam już : chiałam Ziajki, ale nie wiem juz sama : widzę że każda z was ma inny. Rozumiem że faktorem nie ma co się sugerować?? Musze po sklepach pobiegać to może mnie olśni
Własnie zastanawiałam się jaki małej kremik kupić na słońce i zgłupiałam już : chiałam Ziajki, ale nie wiem juz sama : widzę że każda z was ma inny. Rozumiem że faktorem nie ma co się sugerować?? Musze po sklepach pobiegać to może mnie olśni
reklama
a ja sie zgadzam z Beata i jej pediatra ;D ;D ;D i do spiworka z tego powodu nie wkladam Paulinka prawie zawsze skopuje poszewke
Ana - a no bo napisalas ze jak jest zimno tak jak u Gabi, no wiec sie zdziwilam, bo Gabi przeciez pisala ze ma 22 stopnie a dla mnie nawet to bardzo cieplo No i kazda z nas robi jak uwaza
Ana - a no bo napisalas ze jak jest zimno tak jak u Gabi, no wiec sie zdziwilam, bo Gabi przeciez pisala ze ma 22 stopnie a dla mnie nawet to bardzo cieplo No i kazda z nas robi jak uwaza
Podziel się: