reklama
Joeey na pewno przerosnie mame! A ja bym do duzej zdrowej dodala - i ladna!
magdamaj masz 100% racji z tym miechem kurakow. Ale powiem Ci ze to samo dzieje sie z indykiem.... One sa bardziej delikatne podobno od kurczat i antybiotyki tam ida tonami.
magdamaj masz 100% racji z tym miechem kurakow. Ale powiem Ci ze to samo dzieje sie z indykiem.... One sa bardziej delikatne podobno od kurczat i antybiotyki tam ida tonami.
Paulinka spi jeszcze dzisiaj w cieniuskim pajacyku, a przykryta jest tylko poszewka bawelniana od koldry... nie rozkopuje sie, a nawet jezeli by sie rozkopala to nic zlego by sie nie stalo... narazie ma stopy zakryte, ale to tylko dlatego, ze jestem u rodzicow i nie wzielam pajacow bez stop nie przewidzialam takich upalow..
.a co do mieska, ja jeszcze w ogole nie podawalam, jade powoli z nowosciami... a slyszalam ze najdelikatniejsze jest miesko krolika - nawet mam wtyke w tej dziedzinie i moglabym sobie takowego "zalatwic" ale narazie nie chce
.a co do mieska, ja jeszcze w ogole nie podawalam, jade powoli z nowosciami... a slyszalam ze najdelikatniejsze jest miesko krolika - nawet mam wtyke w tej dziedzinie i moglabym sobie takowego "zalatwic" ale narazie nie chce
Ana no takie slonce o juz niezle daje popalic, dlatego jutro mam zamiar uzyc tego kremiku nivea na slonce faktor 30
Ade polozylam w cieniutenkich bawelnianych bodach na dlugi rekawek i do spiworka - koniec...i tez nie jest u mnie za cieplo bo to parter
Ade polozylam w cieniutenkich bawelnianych bodach na dlugi rekawek i do spiworka - koniec...i tez nie jest u mnie za cieplo bo to parter
wlasnie, nie ma nic gorszego jak przegrzane dzieciatko
pytam o mleczko Chicco, bo mam watpliwosci czy jest konieczny az tak wysoki faktor? (50), Mustela tez ma wysoki
Pamciaw help, Ty sie chyba pytalas tej pediatry z programu Mamo juz jestem??
pytam o mleczko Chicco, bo mam watpliwosci czy jest konieczny az tak wysoki faktor? (50), Mustela tez ma wysoki
Pamciaw help, Ty sie chyba pytalas tej pediatry z programu Mamo juz jestem??
reklama
Ana ja mam kremik nivea na sloneczko faktor 30 i tym smaruje nozki i raczulki a buzke bambino f.4 bo buzka i tak na sloneczu nie jest staram sie chowac buziolek ;D
a co do ubierania na noc matko to ja juz sama nie wiem Oskarowi nie jest goraco bo sie nie poci, ja sama spie w pizamie spodnie i koszulka i nakrywam sie kolderka bo ja zmarzluch jestem straszeczny i wydaje mi sie ze oskar tez powinien miec cieplutko
a co do ubierania na noc matko to ja juz sama nie wiem Oskarowi nie jest goraco bo sie nie poci, ja sama spie w pizamie spodnie i koszulka i nakrywam sie kolderka bo ja zmarzluch jestem straszeczny i wydaje mi sie ze oskar tez powinien miec cieplutko
Podziel się: