reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

gochna a bedziesz podawac Idzie miesko ???

no Ada spi w pajacach bez stopek raczej i spiworku ale od dzis w takie upaly, a co za tym idzie cieplejsze noce zastanawiam sie nad czyms cienkim lub krotkim rekawkiem raczej...

reklama
Joeey na pewno przerosnie mame! A ja bym do duzej zdrowej dodala - i ladna! :)

magdamaj masz 100% racji z tym miechem kurakow. Ale powiem Ci ze to samo dzieje sie z indykiem.... :( One sa bardziej delikatne podobno od kurczat i antybiotyki tam ida tonami.

Paulinka spi jeszcze dzisiaj w cieniuskim pajacyku, a przykryta jest tylko poszewka bawelniana od koldry... nie rozkopuje sie, a nawet jezeli by sie rozkopala to nic zlego by sie nie stalo... narazie ma stopy zakryte, ale to tylko dlatego, ze jestem u rodzicow i nie wzielam pajacow bez stop :( nie przewidzialam takich upalow..

.a co do mieska, ja jeszcze w ogole nie podawalam, jade powoli z nowosciami... a slyszalam ze najdelikatniejsze jest miesko krolika - nawet mam wtyke w tej dziedzinie i moglabym sobie takowego "zalatwic" ale narazie nie chce :)

aOla moj Oskarek spi w bodziakach krotkich na to bawelniany pajacyk i na to kolderka

...bo u mnie w domku jest zimno ;) temp max 22 stopnie nawet w upal mam tak jak bym kilme miala  ;D ;D ;D ;D przyjemny chlodek  ;) :laugh:

dziewczyny jakie macie mleczka z filtrami (dzieciowe oczywiscie ;)), cos musze kupic, bo slonce agresywnie operuje i Bambino z 4 moge sobie wsadzic..., co myslicie np. o Chicco? i jaki faktor?

Gabi - przeczytaj jak spi Paulinka... a teraz temperatura u nas w domku - 20 stopni ;D ;D ;D
Ana - ja uzywam kremu z filtrem normalnego, a nie specjalnego dla dzieci :) chyba jakies 20 pare :)

Ana no takie slonce o juz niezle daje popalic, dlatego jutro mam zamiar uzyc tego kremiku nivea na slonce faktor 30 ;)

Ade polozylam w cieniutenkich bawelnianych bodach na dlugi rekawek i do spiworka - koniec...i tez nie jest u mnie za cieplo bo to parter ;)

wlasnie, nie ma nic gorszego jak przegrzane dzieciatko

pytam o mleczko Chicco, bo mam watpliwosci czy jest konieczny az tak wysoki faktor? (50), Mustela tez ma wysoki

Pamciaw help, Ty sie chyba pytalas tej pediatry z programu Mamo juz jestem??

reklama
Ana ja mam kremik nivea na sloneczko faktor 30 i tym smaruje nozki i raczulki a buzke bambino f.4 bo buzka i tak na sloneczu nie jest staram sie chowac buziolek ;D

a co do ubierania na noc matko to ja juz sama nie wiem Oskarowi nie jest goraco bo sie nie poci, ja sama spie w pizamie spodnie i koszulka i nakrywam sie kolderka bo ja zmarzluch jestem straszeczny i wydaje mi sie ze oskar tez powinien miec cieplutko :)

Do góry