reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

u nas tez czesto wskazuje polnoc ;D Ketsa my odciagamy przy kapieli, widac dziurke i tak moze ze 3milimetry pisiolka, tez jestem zielona i nie wiem czy tak powinno byc, skorka po odslonieciu jest czerwona i gromadzi sie tam jakby tłuszczyk czy sluz, no licho wie, w kazdym razie zbieramy to patyczkiem do uszu , Wanda helpas!!

reklama
Ana kochana - a czy mlody przy tym zbieraniu placze ??? ??? ??? Wiktor jak mu zbieram ten brudek - bo to brudek poprostu jest, to jeczy ze nieprzyjemne jest - ale on juz potrafi mowic... i uwierz, ze ja nie jestem odpowiednia osoba w tym temacie :( ja to zaniedbalam bo mi lekarz powiedzial ze mam to zostawic i odciagac dopiero jak dziecko ma roczek poltora :( i stulejka sie pojawila - ale spoko, szybko da sie tego pozbyc i teraz dbamy o siusiaka codziennie, co by potem w przyszlosci jakas zolza miala z niego pozytak robiac mu dobrze na wszelkie sposoby ;D ;D ;D ;D ;D ale bede wredna tesciowa ;D ;D ;D ;D

wanda_23 pisze:
co by potem w przyszlosci jakas zolza miala z niego pozytak robiac mu dobrze na wszelkie sposoby ;D ;D ;D ;D ;D ale bede wredna tesciowa ;D ;D ;D ;D

buahahahahahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Wanda no niemożliwa jesteś.....niech drżą wszystkie kandydatki....

Bartyś i Ana dzieki za takie odrazowe objaśnienie bo ciut ciut więcej mi rozjaśniło... a nawet więcej to już wiem jak działać... ;D

Wanda ;D ;D ;D nie placze przy tym, tylko ze on w ogole nie placze, no chyba ze jest glodny ;D ;D

o rany siurkowa debata na calego,a ja mam tylko jednego w domu i to w dodatku duzego  :laugh: :laugh: ale o nim sie nie wypowiadam  :laugh: :laugh:
no ja sobie nie wyobrazam kapac co kilka dni, nawet dwa to za dluga przerwa  :( bo moja Ada to maly brudasek, nie dosc, ze sie slini, to po calym dniu wlosy takie jakies wytargane nie pachniusie  ;) , a najwiecej brudu sie zbiera na raczkach - koszmar, a przemywanie zajeloby mi tyle czasu co cala kapiel, bo ten rytual zajmuje mi 15 minut  :) do takiej wprawy juz doszlam  ;D

hehehehe - i co sie chwalicie :p a ja mam malego i duzego na stanie ;D ;D ;D

Gabi - no co, taka prawda, czlowiek pielegnuje, myje, martwi sie o te odklejanie i w ogole o wszystko sie martwi, a tu za 20, co ja gadam, za 15 lat pojawi sie jakas zolza co mu wezmie ze dwa razy do buci i koniec - chlopak stracony :D :D :D :D :D

Wanda :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry