reklama
Kubiaczka
Fanka BB :)
Pupmkin my stosujemy parafinkę po kąpieli. I mały ma super skórę :-) Tak mi poleciła moja położna :-) Szybko się wchłania, nie brudzi ubranek jak większość żółtych oliwek. ;-) Wydajna i tania.
nadineczka
mi teściowa powiedziała żeby stosować parafinę zamiast normalnej oliwki itd. do pupki też przy przebieraniu i jest ok tylko nie pachnie

P
Pająk
Gość
Nam też położna zalecała parafinkę - ale tyllko jak sucha skóra - żeby nie naduzywać. Smaruję jak małemu sie skóra łuszczy.
Ja uwielbiam oliwke ziajki - jest bezbarwna a pachnie cudownie - sama lubie sie nią smarować....
Zresztą planuję kupić jakąś emulsję do ciała - polecacie krem emolium wiec i emulsję chyba kupię z tej serii.
Ja uwielbiam oliwke ziajki - jest bezbarwna a pachnie cudownie - sama lubie sie nią smarować....
Zresztą planuję kupić jakąś emulsję do ciała - polecacie krem emolium wiec i emulsję chyba kupię z tej serii.
ASIAX
My używamy emulsji emolium jest bardzo fajna, ma bardzo delikatny zapach, szybko się wchłania i fajna jest po niej skóra, od kiedy ją stosuję Mikiemu nie łuszczy się skóra.
Kamiśka :)
Dziewczyny mam 3 pytania:
1. Julce od uczulenia na mleko za uszami zaczęły łuszczyć się żółte płaty skóry czym to traktować? oliwką?
2. do kiedy trzeba przemywać oczy solą fizjologiczną?
3. Do którego miesiąca podawać wit. D3?
1. Julce od uczulenia na mleko za uszami zaczęły łuszczyć się żółte płaty skóry czym to traktować? oliwką?
2. do kiedy trzeba przemywać oczy solą fizjologiczną?
3. Do którego miesiąca podawać wit. D3?
P
Pająk
Gość
1. za uszami? a może to ulane mleko?
2. nie wiem, przemywaj dalej - na pewno nie zaszkodzi
3. do roku lub do czasu, kiedy lekarz zaleci zaprzestanie podawania.
2. nie wiem, przemywaj dalej - na pewno nie zaszkodzi
3. do roku lub do czasu, kiedy lekarz zaleci zaprzestanie podawania.
reklama
nadineczka
z tego co ja wiem to wit D3 dopóki nie skończy z cycusiem.
Podziel się: