reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Klara, jaki on jest juz duzy!!! A minka rzeczywiscie boska. My wiaderka nie mamy. Tylko mala wanienke i sie tez sprawdza. Malutka uwielbia kapiele, ja zreszta tez bardzo te chwile z nia lubie. Nalewam wiecej wody - pomna minki Tymcia Kai i Agatka tez jest wniebowzieta. :-D

Klara zdjęcia są urocze, a mina synka bezcenna:tak:;-):cool2:Chciałam przekonać męża do wiadra, ale jak zobaczył zdjęcia Cypriana i Tymka to prawie zszedł na zawał, ale ja tego tak nie zostawię:no: W końcu go urobię...;-)

Yola: jak mojemu pokazalam te zdjęcia to stwierdził, że jak on miałby w tym kąpać, to by nam dziecko utopił :-D

Klara, jaki on jest juz duzy!!! A minka rzeczywiscie boska. My wiaderka nie mamy. Tylko mala wanienke i sie tez sprawdza. Malutka uwielbia kapiele, ja zreszta tez bardzo te chwile z nia lubie. Nalewam wiecej wody - pomna minki Tymcia Kai i Agatka tez jest wniebowzieta. :-D
Rzeczywiście rosnę sobie :-)
Fajnie, że wanienka się sprawdza - u nas jak pisałam był ryk...

Klara zdjęcia są urocze, a mina synka bezcenna:tak:;-):cool2:Chciałam przekonać męża do wiadra, ale jak zobaczył zdjęcia Cypriana i Tymka to prawie zszedł na zawał, ale ja tego tak nie zostawię:no: W końcu go urobię...;-)

Yola a urabiaj, urabiaj....agagsm a u nas M. kapie smoka - ja bałam się że go podtopię:tak: i M. się bardziej niż ja napalił na wiadro...

A i dziewczyny od dziś jesteśmy zachustowani- jest super:tak:

Klara - właśnie szukam jakiś instrukcji jak te chustę wiązać bo też zakupiłam. Nawet wczoraj już dostałam ale okazało się, że paczka nie dla mine bo pomyłka nastąpiła i miałam za dużo produktów:tak: Odesłalam więc odpowiedniej adresatce a ona mnie i czekamy.
Zastanawiam się jak w tym jest wygodnie :confused: Chodzić to tak.. ale siedzieć:confused: Napisz jak wam z tym :tak:

reklama
Do góry