nadineczka
Fanka BB :)
nie wiem u nas zawsze pisze zero, ale u nas też ślinienie jest niesamowite cała buzia wysmarowana śliną i w krostkach przez to:-(
ale zaglądałam i nic jeszcze nie ma.
ale zaglądałam i nic jeszcze nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...wracając do wysypki u mojego maleństwa już teraz na właściwym wątku, czy któraś z Was stosowała fenistil? to podobno środek min na alergie pokarmowe, który można podawać od 2 miesiąca...
Słuchajcie zrobiłąm taki numer, że podawałam małemu na noc mleko zagęszczone kaszką ale kaszka była do rozpuszczania w woddzie a więc też zawierałą mleko modyfikowane!!!! Niby zmniejszałam ilość wsypywanego bebilonu na którym jedziemy ale chyba i tak ilość mleka w mleku była zbyt duża i efekt jest taki jak bym 4 miesięcznemu dzidzusiowi podała mleko dla starszakówTragedii nie ma bo ta wysypka go nie swędzi tylko wygląda biedactwo średnio, no i nie wiem ile czasu będzie trwał powrót do normy
więc myślę nad jakimś środkiem wyciszającym tą reakcję alergiczną?
Na razie zmniejszyłam mu ilość mleka w dzień i robie je troszkę bardziej rozrobione a lecimy na słoiczkach, mleko tylko rano i kaszka na noc już bezmleczna na bebilonie!!!!! Głupia matka ze mnie i nie sądzę by , któraś z Was miała podobny problem ale może stosowałyście coś na alergię co pomogło?
czechow - zamów przez net; ja na prawdziwym zadupiu i często innego wyjścia nie ma
Chyba będę musiała ale tak się składa że nie mam ani krztyny a słońce daje mocno - myślałam że co jak co ale w wawie na ochocie nie będę miała takich problemów.