reklama
cisowianka20
Zaangażowana w BB
Moje dziewczynki prawdopodobnie są alergiczkami. Nie mam pojęcia jakich kosmetyków używać. Lekarka nic nie poleciła. Moze ktoś z Was coś mi poleci.
Marzenitka
Początkująca w BB
Dziewczyny, mam ogromny problem. Właśnieprzestawiam mojego malucha (6miesięcy) z mojego mleka na inne produkty już o bardziej stałej konsystencji (karmię go równocześnie papkąjarzynową, gotuje zupki z gotowanym mięsem kurczaka) no i niestety maluch ma problemy z żołądkiem…. Od kilku dni ma biegunkę, byłam u pediatry, przepisał nam odpowiednie specyfiki i chyba przeszło. Jednak za każdym razem jeśli próbuję mu dać trochętej zupki, brzuszek małego szaleje. Niemożliweżeby była za mały na pokarmy inne niż mleko, przecież normalnie daje się niemowlętom od 6 miesiąca podobne przeciery i zupki. Zastanawiam się czy przypadkiem to nie jest jakieś zakażenie bakteryjne albo rotawirusowe…. Lekarz twierdzi że raczejnie, ale ja już sama nie wiem, co mam myśleć :-( Pomocy!!
cisowianka20
Zaangażowana w BB
na pewno wypróbuje
cisowianka20
Zaangażowana w BB
Sama również mam problem z kosmetykami cerę bardzo wrażliwą i suchą. Co zaczne używać to dostaje wysypkę na twarzy i robi się czerwona i również ciało tak samo reaguje. Nie wiem jakich kosmetyków mam używać. Może ktoś mi coś poleci.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny, mam ogromny problem. Właśnieprzestawiam mojego malucha (6miesięcy) z mojego mleka na inne produkty już o bardziej stałej konsystencji (karmię go równocześnie papkąjarzynową, gotuje zupki z gotowanym mięsem kurczaka) no i niestety maluch ma problemy z żołądkiem…. Od kilku dni ma biegunkę, byłam u pediatry, przepisał nam odpowiednie specyfiki i chyba przeszło. Jednak za każdym razem jeśli próbuję mu dać trochętej zupki, brzuszek małego szaleje. Niemożliweżeby była za mały na pokarmy inne niż mleko, przecież normalnie daje się niemowlętom od 6 miesiąca podobne przeciery i zupki. Zastanawiam się czy przypadkiem to nie jest jakieś zakażenie bakteryjne albo rotawirusowe…. Lekarz twierdzi że raczejnie, ale ja już sama nie wiem, co mam myśleć :-( Pomocy!!
Chyba przesadzilas z tym przestawianiem trzeba to robic stopniowo
najpierw papki warzywne jednoskladnikowe a nie zupki i to jeszcze z miesem!!!!
Ja zaczynałam od jednej łyzeczki papki z marchewki stopniowo zwiekszając ilość w tym wieku i tak nadal głównym pokarmem jest mleko matki.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Polecam ci oilatum myłam malego przez pierwsze 10 miesiecy a teraz używamy musteli jest rewelacyjna i mojego wrażliwca nie uczulaMoje dziewczynki prawdopodobnie są alergiczkami. Nie mam pojęcia jakich kosmetyków używać. Lekarka nic nie poleciła. Moze ktoś z Was coś mi poleci.
reklama
cisowianka20
Zaangażowana w BB
sprobuje zobacze