reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielegnacja naszych Pociech

Skóra jest po tym fajna, taka gładziutka, nie trzeba oliwkować.
Szkoda, że nie mam wanny bo sama bym się w tym chętnie wykąpała żeby mieć taką jedwabistą skórę :-)

reklama
Mojej myszce też się zaczyna chyba ciemieniucha, bo ma taki jakby łupież we włoskach. Dosłownie z dnia na dzień jej się to zrobiło, a czeszemy ją od początku codziennie :szok:. Mi w aptece polecili ciekłą parafinę- posmarować główkę, odczekać aż łupież namięknie i wyczesywać :nerd:.

Ja tez używam Ol Bad, bez parabenów, bez parafiny, na oleju migdałowym..właśnie się skończyło opakowanie (mi starczyło na 2 miesiące).O wiele lepsze od Oilatum!W ogóle bardzo lubie Babydream i Hippa;-)Babydream tani, a składy ma bardzo dobre!

Ostatnia edycja:
Ja tez używam Ol Bad, bez parabenów, bez parafiny, na oleju migdałowym..właśnie się skończyło opakowanie (mi starczyło na 2 miesiące).O wiele lepsze od Oilatum!W ogóle bardzo lubie Babydream i Hippa;-)Babydream tani, a składy ma bardzo dobre!

Zgadzam się:tak: np jak głupia w ciązy kupowałam Perfecta Mamę za 23 zł jak mogłam Babydream za 6 !!!! TO SAMO!!! ehh człowiek z wiekiem mądrzeje:-D

Ale Oilatum i tak uważam za bardzo dobry płyn:tak:

Zgadzam się:tak: np jak głupia w ciązy kupowałam Perfecta Mamę za 23 zł jak mogłam Babydream za 6 !!!! TO SAMO!!! ehh człowiek z wiekiem mądrzeje:-D

Ale Oilatum i tak uważam za bardzo dobry płyn:tak:

gdzie wy te kosmetykiki kupujecie? oilatum wiem ze w aptece a to inne tez???

A mnie jakos to oilatum nie podoba sie, kupowalismy to od poczatku ale wg mnie czy tego nalałam czy nie to na jedno wyszło, generalnie teraz ciocia przynosi mi balneum tez ze szpitala ;) to im leje a co mi tam , ale jakos tez nie jestem zachwycona

reklama
My dostalismy oilatum próbki w szpitalu. Wcale nei bylo jakichkolwiek efektow po kąpieli, a do tego strasznie śliskie dziecko było i ciężko było go wyjąć z wanienki jak się kręcił :)

Do góry