reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja naszych maluchów

reklama
u nas sucha skóra też była, ale smarował zwykłym kremem hipp (mleczko pielęgnacyjne), a pediatra mówiła, że to fizjologiczne:) i faktycznie przeszło:)

co do trądziku Młoda ma kilka krostek...ale szybko znikają...szkoda tylko, że nowe się pojawiają:(

Mam pytanko, czy po pierwszej szczepionce( tej jeszcze w szpitalu) może pojawić się czerwony ślad na rączce? Wcześniej nie było czerwone, przecież bym zauważyła, dziś mi sie rzuciło w oczy i się zaczęłam tym martwić....

Anisia,
moj ma czerwoną kropeczkę po tej szczepionce na gruźlice. Na WZW pierwsz dawka chyba dawali w nóżkę. Moim zdaniem nie ma sie co martwić.

reklama
Do góry