reklama
renna
Fanka BB :)
O co chodzi z tym podwojnym pieluchowaniem? Ze co, ze dwie pieluszki sie zaklada? Pierwsze slysze :-) My zakladamy normalnie jednego Pampersika :-)
Mamy zalecone usg bioderek w ok. 6 tygodniu :-)
Na pampersa zakładasz np 2 pieluchy tetrowe, tak żeby dzidziuś trzymał szeroko nóżki. My kontrola też w 6 tyg - idziemy 15.02
krupka
Entuzjast(k)a
Krupka - nie wiem dlaczego Was tak uziemili - nam powiedziano, że temp powyżej -10 jest okay, o ile dziecko wcześniej kilka dni powerandujemy.
bo dziecko na spacerze zazwyczaj spi i wtedy gleboko oddycha, a gdy oddycha takim zimnym powietrzem moze dojs do zapaelnia gornych drog oddechowych.
Melisa, takie zalecenia jak renna napisała, były jeszcze 5 lat temu, nie wiem kiedy sie zmieniły, ale na pewno dobrze, ze przestali meczyć dzieciaczki.
ewelina26k
ale nie wiem czy to pieluchowanie jest ok, zwłaszcza dla chłopców d początku jąderka przegrzewa
Dziewczynki czym, jak czyścicie nosek maluszka?
Czytałam, że wszelkiego rodzaju gruszki nie wkładać do noska.
Malutki ma zatkaną dziurkę jedną i co chwilę się budzi i ciężko oddycha. Wlewałam mu krople soli fizjologicznej do noska, ale nie pomogło. Szkoda mi go jak się męczy:-( a ja się boje majstrować mu przy nosku:-(
Czytałam, że wszelkiego rodzaju gruszki nie wkładać do noska.
Malutki ma zatkaną dziurkę jedną i co chwilę się budzi i ciężko oddycha. Wlewałam mu krople soli fizjologicznej do noska, ale nie pomogło. Szkoda mi go jak się męczy:-( a ja się boje majstrować mu przy nosku:-(
krupka
Entuzjast(k)a
duzo lepsza od gruszki jest frida: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my uzywaliśmy przy starszym synku, moge polecić
my uzywaliśmy przy starszym synku, moge polecić
Anastazzja
a jak zakraplacie nosek, bo ja mam sól fizjologiczną w kroplach?
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Ja na zmianę; raz sól w kropelkach, po jednej kropelce do każdej dziurki a kolejnym razem psikam wodę morską.a jak zakraplacie nosek, bo ja mam sól fizjologiczną w kroplach?
Pozdrawiam
reklama