reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

mojemu synusiowi zrobiły sie jakies krostki na jednym półdupku smaruje kremem bambino na zmiane z sudocremem... nie wiem cóż to moze byc bo jest to tak jakgdyby w lini prostej...

reklama
A czym myjecie glowke malenstwa? Bo gdzies dzisiaj wyczytalam, ze jak juz sa wloski to trzeba zakupic szamponik. Ale nie wiem czy to ma sens...Asia z tylu i na czubku glowy ma dosc "dlugie" i geste wloski, ok 1,5-2 cm...

oglądam ogladam:-)

Wlasciwie nic sie nie dowiedzialam :-D:-D:-D

Mam pytanie :tak:
Na pewno nie tylko mi zdarza sie znalezc u mojej corci kupke nie tylko w pampersie, ale tez obok :-D Czym spieracie ta kupke i czy zostaja Wam plamy? Ja najpierw przepieram recznie w goracej wodzie z mydlem, potem mocze w wodzie z proszkiem (Lovela) przez kilka godzin i wrzucam do pralki. Niestety niewiele to daje, dalej sa plamy...:crazy: Do tej pory Lovela sobie radzila a teraz juz nie chce :crazy:

Zastanawiam sie takze czy nie uzywam za malych pampersow :sorry: Niby wydaje sie wszystko w porzadku ale kupka czesto laduje nie tylko w pampersie, ale i w okolicach. A pampers nie jest zapiety za luzno, jestem tego pewna.
Jakich rozmiarow teraz uzywacie? Bo ja jeszcze jedynek. Asia ma 2,5 tygodnia i przypuszczam ze wazy troche ponad 4 kg.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wlasciwie nic sie nie dowiedzialam :-D:-D:-D

Mam pytanie :tak:
Na pewno nie tylko mi zdarza sie znalezc u mojej corci kupke nie tylko w pampersie, ale tez obok :-D Czym spieracie ta kupke i czy zostaja Wam plamy? Ja najpierw przepieram recznie w goracej wodzie z mydlem, potem mocze w wodzie z proszkiem (Lovela) przez kilka godzin i wrzucam do pralki. Niestety niewiele to daje, dalej sa plamy...:crazy: Do tej pory Lovela sobie radzila a teraz juz nie chce :crazy:

Zastanawiam sie takze czy nie uzywam za malych pampersow :sorry: Niby wydaje sie wszystko w porzadku ale kupka czesto laduje nie tylko w pampersie, ale i w okolicach. A pampers nie jest zapiety za luzno, jestem tego pewna.
Jakich rozmiarow teraz uzywacie? Bo ja jeszcze jedynek. Asia ma 2,5 tygodnia i przypuszczam ze wazy troche ponad 4 kg.

Ja mysle ze spokojnie mozesz kupic 2 pampersy ja tez uzywam 2 od 2 tygodnia i mi nic z nich nie wylatuje ;-) na szczescie, a maly wazy 3600g. A do plam uzywam Ace delikat zielony i nic malemu po tym nie wyskoczylo

Co bylo w tvn, bo nie zdazylam wlaczyc??

reklama
Do góry