reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

Kupiłam dzisiaj pare drobiazgów dla małego, w tym do pielęgnacji:
-mydełko hypoalergiczne niveabay
-mleczko niveababy
-2 myjki
-płatki do mycia
-patyczki
-chusteczki nivea pure
Zostaje mi jeszcze sudocrem, coś do pupy na codzień(chyba ziajka), krem ochronny na zimę i zamówić butle ciekłej parafiny .No i te nieszczęsne pamersy przez które pójdę z torbami:/
A i spirytus do pępka i sól fizjologiczną....

ten kremik na zime, to masz juz jakis konkretny upatrzony?

czym wogole sie trzeba kierowac przy jego wyborze? ...bo ja troche zielona jestem :zawstydzona/y:

reklama
Raczej nie, prawdopodobnie wezmę ten z serii niveababy, ale zerknę na ziajke (bo wydaje mi się że też mają).

Kremik na zime nie może posiadac wody, ale raczej wszystkie polecane dla niemowląt tej wody w składzie nie maja.

Raczej nie, prawdopodobnie wezmę ten z serii niveababy, ale zerknę na ziajke (bo wydaje mi się że też mają).

Kremik na zime nie może posiadac wody, ale raczej wszystkie polecane dla niemowląt tej wody w składzie nie maja.

No dzisiaj przeszukalam pol mojego miasta i pol rumii i nie dostalam kremu na zime z nivea baby. Chyba po prostu jeszcze ich nie ma w sprzedazy. I dobrze ze mi przypomnialyscie, bo myslalam ze mam juz wszystko, a tu nie, jeszcze kremiku nie ma ;-)

ten kremik na zime, to masz juz jakis konkretny upatrzony?

czym wogole sie trzeba kierowac przy jego wyborze? ...bo ja troche zielona jestem :zawstydzona/y:
polecam "nivea na każdą pogodę" juz na jesień i wiatr a potem na mrozek.
Niestety z krememi trzeba uważąć, bo niektóre mją napisane, ż na zimę dla dzieci a mają w składzie wodę jak bambino np.

polecam "nivea na każdą pogodę" juz na jesień i wiatr a potem na mrozek.
Niestety z krememi trzeba uważąć, bo niektóre mją napisane, ż na zimę dla dzieci a mają w składzie wodę jak bambino np.
Ja wlasnie uzywalam Bambino i wszystko bylo ok. Uzywam go od 3 lat dla synka. Ale wlasnie zastanawiam sie, czy nie sprobowac innego. A dla malenstwa zastanawiam sie nad zelem do mycia cialka i wloskow Hipp, zamiast Oilatum jesli nie bedzie potrzeby. Kupilam go jakis czas synkowi, jest wydajny, delikatny. Teraz jakbym kupila to mieliby obaj wspolny. Co Wy na to? Slyszaliscie jakies opinie o serii z Hipp???

Ja wlasnie uzywalam Bambino i wszystko bylo ok. Uzywam go od 3 lat dla synka. Ale wlasnie zastanawiam sie, czy nie sprobowac innego. A dla malenstwa zastanawiam sie nad zelem do mycia cialka i wloskow Hipp, zamiast Oilatum jesli nie bedzie potrzeby. Kupilam go jakis czas synkowi, jest wydajny, delikatny. Teraz jakbym kupila to mieliby obaj wspolny. Co Wy na to? Slyszaliscie jakies opinie o serii z Hipp???

ja myślałam, że oni robią jedzenie w słoiczkach i herbatki :szok:

Ja kupiłam Oilatum na początek, potem mam zamiar używać Nivea baby o Hipp nic nie słyszałam:(

reklama
Do góry