reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
my wciaz na nivea mamy uczulenie i uzywamy emolium plynu do kapieli:)

na probe wrzuciłam kilka rzeczy małego do naszego prania w vizirze i dostał wysypki wiec chyba zostaniemy przy bobasie.
chyba ze cos polecacie?

Ja nie mogę zwalczyć odparzenia na pupci, co polecacie??? Do tej pory stosowałam sudocrem w razie potrzeby a tak krem bambino. Ale przez to jego wiercenie nie zawsze smarowałam i teraz problem powstał.

Ja nie mogę zwalczyć odparzenia na pupci, co polecacie??? Do tej pory stosowałam sudocrem w razie potrzeby a tak krem bambino. Ale przez to jego wiercenie nie zawsze smarowałam i teraz problem powstał.

przede wszystkim nie nalezy natluszczac tych miejsc tylko wysuszac i u nas pomogl po prostu puder, maka ziemniaczana tez moze byc.
jak nie to chyba to co Ula pisze wyzej

mąka ziemniaczana jest najlepsza , sudocremu nie używam bo odparzenie nie schodziło a wręcz robiło się większe , pomagał zwykły nivea

ja tez jak najbardziej za pudrem, zasypac ale na osuszone cialko i malenstwo mi tak np w upale szybko zasypia, na pupke tez jest super

U nas kiedyś pomogła tylko maść robiona na zamówienie. Teraz mamy znowu (na listopadzie pisałam o biegunce) i po sudocremie jest gorzej, posmarowałam bepanthenem - zobaczymy co będzie jutro a jak nic to w pon pójdę po tą maść.
U nas puder odpada - ponoć nie powinno się go stosować u dziewczynek.

reklama
Do góry