reklama
cinamon
Fanka BB :)
Aestima nam Jasiek ulewał w ten sposób aż do wprowadzenia stałych pokarmów.Niestety był to refluks .Ogólnie idzie się przyzwyczaić ale najgorsze jest przebieranie 100 razy dziennie bo u nas było to nie tylko w trakcie jedzenia ale też długo po nim.Nasza lekarka zupełnie zbagatelizowała tą sprawę bo mały znakomicie przybierał na wadze , był zawsze większy niż dzieci w jego wielu
Aestima z czego ja pamietam to przy takim ulewaniu radzila pediatra karmic bardzo powoli i spokojnie (jak zbyt lapczywie lyka to odsunac na chwile od cyca) i w miare "pionowo" (aby dziecko nie lezalo w czasie jedzenia). Ale jak bedzie sie to chlustanie powatrzac to skontaktowac z pediatra. 3mam kciuki za Was!
emiolka24
Aestima mój też ulewa, nawet do 5 razy po jednym karmieniu, tyle,że nie chlusta.
Ja też radziłabym Ci się skonsultować z pediatrą.
Wiesz, ja wczoraj zamówiłam na allegro taką poduszkę klin MATEX PODUSZKA KLIN SMART 60X36 PIANKA PROMOCJA (1618137966) - Aukcje internetowe Allegro
Jak wypróbuję to dam znać czy warta jest swojej ceny.
Szczerze mówiąc licze na nią, bo mi już ciuszków brakuje :-)
Ja też radziłabym Ci się skonsultować z pediatrą.
Wiesz, ja wczoraj zamówiłam na allegro taką poduszkę klin MATEX PODUSZKA KLIN SMART 60X36 PIANKA PROMOCJA (1618137966) - Aukcje internetowe Allegro
Jak wypróbuję to dam znać czy warta jest swojej ceny.
Szczerze mówiąc licze na nią, bo mi już ciuszków brakuje :-)
reklama
cinamon
u nas wprowadziliśmy stałe pokarmy bardzo wcześnie i problem się skończył. Jasiek jest alergikiem i prawdopodobnie ma skazę białkową plus jeszcze uczulenie na coś tam.Nigdy tego nie badałam bo wiem że wyszły by wszystkie możliwe alergie i biedne dziecko nic by nie jadło.A z roku na rok jest coraz lepiej i uodparnia się na wiele produktów
Podziel się: