reklama
traschka
Mama Marysi
ja mam do brodawek bevitę, tez nie trzeba zmywać przed karmieniem i może być na pupcię. Zobaczymy jak się sprawdzi.
Ja w końcu na brodawki kupiłam Ziajkę. Małe opakowanie, ale poprzednio tak mi się sutki szybko przyzwyczaiły do ssania, że nawet połowy opakowania nie zużyłam. A do pupy na razie nic nie mam, czekam na gratisy ze szpitala A tak serio, to podobnie jak Cinamon mam zamiar używać maści pośladkowej ze szpitala, w razie odparzeń Sudocrem.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja dostałam jeszcze po koleżance które użyła tylko dwa razy maść do brodawek Ziajki.
Myślę, że wszystko się okaże w tzw. praniu - każdy Maluch jest inny i każda z nas też, wydaje mi się że dobrze jest mieć solidny "zestaw startowy" na początek.
Myślę, że wszystko się okaże w tzw. praniu - każdy Maluch jest inny i każda z nas też, wydaje mi się że dobrze jest mieć solidny "zestaw startowy" na początek.
Aestima
Fanka BB :)
Hej, moze jakaś doswiadczona mama mi pomoże.
Czy jak dzidziuś ulewa chlustająco, to jest normalne? Mój do tej pory mało ulewał a jak już to mu wyciekała taka stróżka z buźki a od dwóch dni zadarza mu się właśnie tak mocno chlustać zaraz po jedzonku i nie wiem co to znaczy...
Czy jak dzidziuś ulewa chlustająco, to jest normalne? Mój do tej pory mało ulewał a jak już to mu wyciekała taka stróżka z buźki a od dwóch dni zadarza mu się właśnie tak mocno chlustać zaraz po jedzonku i nie wiem co to znaczy...
Aestima ja co prawda doświadzoną mamą nie jestem ani trochę, ale pamiętam jak się kuzynostwem opiekowalam jak malutcy byli, to jedna moja kuznka jak jej się ulewało to pół pokoju opluwała za to kuzyn zawsze celował we wlosy i to prawie na czubek głowy (zawsz emnie zastanawiało how come?!)
reklama
Podziel się: